Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a komentaraaaa ... najjači su mi ovi tipa :: hoće "neko" da uvuče tursku u rat ... ovo sve ćoravo i nepismeno
E'o ja doš'o. Čuo, neko mi opsov'o mater. Ko je?
Policija, otvori.
ovi amerikanci tacno hoce nazor da uvuku turke u konflikt. Ja mislim da bi zapad trenutno to najvise prizeljkivao - konflikt u turskoj...
izgleda si ti kikseru puko. Danas nijedan clanak nije objavljen da ga ti nisi tim pokvarenim (dvosmislenim) govorom mrznje komentarisao... aj ba ohani, idi se osvjezi...radi nesto.
stvarno ali stvarno svijet pokusava da uvede tursku u rat dali ce pasti izazovu vidicemo
ne pokusava "svijet" nista, vec turska ... prvo su obucili i naoruzali 50 hiljada propalica i ubacili ih u siriju, a sada pripremaju genocid na kurdima ... kako ce se sve ovo razbiti onom dzubretu erduanu o glavu, imace on unutrasnji rat u turskoj vrlo brzo. Stici ce ga vapaji neduzno poklate nejaci u siriji.
ote mi rijec iz usta =)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)