Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj vise prosipati tu suplju da je Bosna srpska.U BiH postoje stecci koji svjedoce o njenom postojanju,ali takodje svjedoce i o tome da nije bila srpska,jer u Srbiji ne postoji ni jedan jedini stecak tako da ne pripada srpskoj historiji.Bolje proucavaj svoj nastanak,zacudit ces se od koga si sve nastao.
To vam je tipicna amnezija Bos. Poturica...100%. Bos.Poturice se ne sjecaju da su prije rata bili Muslimani.,ono se samo sjecaju da su bili Bosnjaci kad je rat zavrsen. Takodje se Bos. Poturice ne sjecaju da su u Sarajevu pobili svje komsije Srbe tokom rata.Oni se sjecaju da su Srbi bili njihove komsije prije rata i takodje se sjecaju da ih poslije rata nije bilo. -- to se danas zove Bosnjacki sindrom---
@ OJ LIVADO ;hajde ti na livadu pa pasi malo travu!!!!!!
Svi pravi patrioti Bosne i Hercegovine na čelu sa Željkom Komšićem, Fahrom Radončićem i svim zlatnim ljiljanima podržavaju slobodarsku ameriku u borbi protiv islamofašizma. Ovaj vojnik vjerojatno jeste pobio i nedužne ljude i mora odgovarati zato ali uvijek se treba utrvrditi čime je bio izazvan da li je možda istraumatiziran zbog islamofašističkih nedjela koje je sigurno vidio u Iraku. Možda su mu islamofašisti ubili prijatelje američke vojnike?
Nije puno vremena proslo kada ste ti istim Amerima lizali g.uzice,smatrali ih svojom bracom da bi vam sada bili najveci neprijatelji.Nista novo,ko jednom izda svoju vjeru,na kraju im ni svoji nece valjati.Pogana krv ce uvijek biti pogana,genetski otpad od izvornog naroda ce uvijek biti obiljezen.
Doći će vrijeme kad ćeš se sjetiti, ako Bog da. Tada ti ni zločinačka tvorevina nastala na genocidu i progonu Sjedinjene države neće pomoći.
aha,znaci proglasit ce da je lud i nakon 3 godine u psihijatriji izace na slobodu...
Hej cuj to \"On se sjeća šta se desilo prije i poslije događaja, ali se ne sjeća šta se desilo između toga\" USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!! USA = UBICE TERORISTI!!
Da su ga predali sudu u Kabulu, sjetio bi se i najmanjeg detalja, jos bi pit\'o jel\' dovoljno detalja,ako nije da nastavim.
klinac se on ne sjeca
pravda je iluzija stvorena za upravljanje i donošenje odluka i presuda u društvu, neogledajući se na moralnu etiku i nke kodekse, i stvorena je izmedju onih koji imaju moć i onih koji je nemaju.
američka posla
Hiljade ovakvih slobodno šete Amerikom Njihove žrtve jesu i biće nedužni civili. PTSP i pravda za sve.
dobice on godisnji i punu penziju kakva pravda zakon i odsluzenje kazne....