Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekoh li ja da je ovo do petka finito .Ludi Brko se preračuno.
To je neka druga priča ,ali nema velikih sranja dok se na Balkanu ne zakuha.
Trump ce sankcijama prepoloviti tursku ekonomiju do kraja oktobra zivi bili pa vidjeli
Na kraju koji je blizu zavrsetka rata u Siriji ce se ispostaviti da Tramp nije onakav za kakvog ga globalisti kao svijetski hostapleri optuzuju da je rasista i diktator jer po ovom se vidi da Tramp na najbolji nacin rjesava sirijski slucaj koji je nastao davno prije njegovog izbora za predsjednika
Ne moze biti da Tramp kao i Putin nisu znali da ce Erdoan napasti Kurdsku enklavu
Kao da su svi zalutali u magli i bas kad je Tramp povukao vojsku a kao nije znao da ce Erdoan napasti a Putin umjesto da posjeti Ankaru on ide u Arabiju i Erdoana osudzuje sva svijetska javnost sto sve moze da ipak postoji neki drugi dogovor sto je vec prelaskom kurda na stranu Sirije rjesen jedan veliki problem kojim se nazire definitivno rjesenje konflikta
@nestvaran160647, je li SAD ima dužnost da bude svjetski policajac ? Jesu li Ameri obavezni čuvati svakog u svijetu kad god nekog treba čuvati ?
@nestvaran160647, usput, Kurdi nisu ni bili protiv Assada, niti je Assad bio protiv Kurda, tako da ta opaska da Kurdi prelaze na stranu Sirije nema nikakvog smisla, jer sirijski Kurdi nisu ni bili protiv Sirije i Assada.
Ove Kurde nema ko nije iskoristio i izradio. Narod bez obrazovanja- nema buducnost. Ha Bosnjaci, gdje ste vi? A Amerixs nemaju nikakvoga interesa od ovoga dijela Sirije, sva nafta je na istoku Sirije na granici sa Irakom.
Cilj je osloboditi se kurdske samouprave i Turska će vjerovatno uspjeti. Možda uspiju uspostaviti sigurnosnu zonu i tamo se zadržati. Također bi se moglo završiti preuzimanjem Bashara al-Assada kontrole granice s Turskom, što je također nešto što predsjednik Erdogan preferira nad kurdskom kontrolom.
Gdje je Izetbegovic da ponovi kako podrzava akciju Turske na drugu nezavisnu drzavu?
Turska hrani 2 miliona Sirijskih izbjegličetina, a EU i SAD kmeče? MRŠ! Udri brko ruke ti se pozlatile!!!
@Frxy ne hranis ih ti, sta te to boli. Ko tebe kamenom, ti njega kruhom ili si toliko skrt da bi radije nekog ubio nego ga nahranio?
@NeSeSekirati Nek ih hrani EU i SAD... Oni su i napravili ove probleme.
Counter-Strike:GO
Musliman je Muslimanu vuk, umjesto Musliman je Muslimanu brat. Ovi dole kjafiri vrijedjaju vjeru, poslanika s.a.v.s, koji objavi da je obaveza vjernika da voli svog brata muslimana Musliman je Muslimanu brat, kako to lijepo zvuci, ali..poklaše se braca.Sramota za islam i prave vjernike muslimane. I onda se cudimo sto svijet ima negativno misljenje o najciscoj vjeri islamu i muslimanima..........
Čitam komentare i čovječe Srbi daju podršku Turskoj. Kakav zaokret? Pa Srbi će i guze dati za malo para to je jasno. Ali mi malo čudno.
Kurdi su zlo neviđeno. Potpomognuto Amerikom. Zlo kao i Sanđaklije Sarajevu
Ako se oruzlje proizvodi, mora se i testirati negdje, visak naorauzanja koji se ne proda mora biti iskoristen da s ene skladisti dzaba, sve velike sile koriste tu taktiku, amerika trosi mnogo sredstava na vojsku i tehnologiju al ujedno ratuje u mnogo ratova, tako sad i turska i rusija donedavno,
Pocetak 3 svjetskog rata..
ovo je dogovor Putin-Trump_Erdogan_Assad_Xi , bit ce interesantan epilog
Erdogan je jasno pred svima rekao u UN koji je plan. Sta sa 2 miliona izbjeglica koji se nalaze u Turskoj? Evropske drzave zatvaraju svoje granice, a jedna Turska primi i ugosti toliko nevinog naroda. Zasto su napustili Siriju? Pa nije ih Turska protjerala, vec Zapad zajedno sa terroristima. Narod treba vratiti na njihovu zemlju, al prije toga mora se obezbjediti teren od olosi i terrorista.
Zato sto su moralan narod i drzava. Napisao sam da su ih i ugostili, pogledaj savremene kampove koje su izgradili. Mogli su ih i oni pustiti da idu dalje, a sta bi se onda desilo sa nama? EU bi se zastitila, oni znaju za svoju guzicu. Mi nemamo uslova da primimo ljudski ni hiljadu migranata, a kamoli milione.