Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da, da bi se sprijecilo pucanje svako malo, rjesenje je svima dati pistolje - logicno!
sad će se između sebe popucat.
Kakva gadna vremena dolaze nećeš više nastavniku smjet opalit šamar kad će ovaj biti naoružan.
dokaz zapadne n.azadnosti i ne.kulture
Iako na prvi pogled nema logike, kad se bolje razmisli, u ovom trenutku to i jest najbolji potez. Jer, kad bi se stavile zabrane na posjedovanje i upotrebu oruzja, samo bi obicno gradjanstvo ispastalo, dok bi ubice i dalje mogli kupovati oruzje na crnom trzistu kojeg ce uvijek biti. To ne valja ali je tako.
-prodaja,prodaja i samo prodaja...planovi zacrtani se moraju ispunjavati pod svaku cijenu...plate se moraju isplacivati,krediti vracati,...nema uzmicanja unazad... to je cijena koju amerikanci moraju da plate...ali zauzvrat ipak dobivaju ugodan život...visoke plate, visoku stopu zaposlenosti,prelijepu drzavu, raznoliku, da svkao sebi moze pronaci sta voli...sunce,kisu,snijeg,pustinju...izvoli na tebi je da biraš... e sad ...protiv oruzja se bore sa jos vise oruzja, protiv kriminala,sa jos vise oruzja i sve tako...al to je ekonomija...lobiji i korporacije i tu nema mjesta osjecajima- samo matematika i dolari su u pitanju... recimo ovaj dogadjaj ide na ruku prodavcima oruzja, sad ce prodaja da im skoci sigurno za 20% ...jer sad valja naoruzati sve škole i sve profesore...znate koji je to kolač? ogroman
jos ne kontate,jelda?Pustite ZAKONE Zemaljske Kugle jer-nema veze!:)Pa zato ste i VOLJENI I ZASTITENI od citave Planete Zemlja..Moji Bosnjaci i Bosnjakinje i Moj Bosnjacki Narode u BOSNJACKOJ Bosni i Hercegovini!..:))Ne Brinite NISTA jer MI,ne samo da vas VOLIMO nego mi Bosnjaci- BRINEMO ZA VAS-CUVAMO VAS!Popijte "Kahvu",ne brinite i samo uzivajte!♥:))
Eto Moji BOSNJACI I BOSNJAKINJE,Moj Bosnjacki Narode..dali ste imalo svjestni,da AMERIKA ima SHERIJATSKI PRAVNI SISTEM uzet iz ISLAMSKOG SHERIJATSKOG PRAVA!??Ne samo da imaju takozvani "Americki Zakon" nego je to DIREKTNI PREPIS SHERIJATSKOG ISLAMSKOG PRAVA!I to Amerika NIKADAQ NECE OSPORITI nego tvrde,da je to SHERIJATSKI ZAKON ali na "Americki Nacin"!Jel kontate,Moji Bosnjaci??
Amerika propada ... i za jedno 10-15 godina biti će na nivou BiH !!!
Ma kreteni pravi, nije im dosta mrtve djece, samo da prodaju oruzje, prodali sebi smrt ABD.
Nista nema dok Balkanac ne podjeli koji savjet Ameru,medjutim ili je zaboravio ili zaboravlja da najgori zlocini su napravili upravo oni koji nikada nisu drzali oruzje a takvi je puna BiH,HR i SR kao i naravno Den Hague!
Vazda bili nakaradna nacija, vodjena pogubnom politikom, zeljna krvi..Dželat nece biti njima niko, vec zivot zvace ga kaznom !
sve dok neki od tih nastavnika ne poludi pa upuca dijete, a bice i toga
I pored sve tehnologije i napredka Amerikanci nikad nece biti nista drugo nego kauboji. Umjesto da se vrse kontrole privatnih lica na oruzje ko ima ko nema za sta mu treba, oni samo jos odobravaju i dodaju ulje na vatru. Nece se dragi moji zastititi niko sa oruzjem, samo ce jos vise krvoprolica biti.
Uvijek je tako bilo kod njih na Divljem Zapadu, ili si brži na obaraču ili ti šešir završi u prašini. I oni dođu u BiH i nas uče vladavini prava i kulturi
i sta onda nosati ce oruzije po skoli :S