Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je konacno nakon 10g rijesen teror, je l sad mozemo odahnut od terora na granicama, aerodromima, ambasadama, vizama, policijama ako se zovemo Ahmed, Usama, Osama, Muhamed?
N A R E D U J E R A T K O M L A D I C !!!!!!!
\" mozes imat moje tijeloooo... ali dusu NE...\" :D zabranjeno pusenje
Frane Kontić, bivši direktor hotela „Split“, 1992. godine ugostio je Osamu bin Ladena. Nakon tri noći u hotelu, Osama je otputovao u selo Miškovica kod Tuzle, gde je bio kamp za mudžahedine, piše hrvatski Jutarnji list. Vođa Al Kaide je u decembru 1992. godine četiri dana boravio u Dioklecijanovom gradu, zajedno s petoricom saradnika. Oni su bili gosti hotela, a Osama je na recepciji predao somalijski pasoš.
OBAMA JE OSAMA
Steta sto U.S.A. nema tako inteligentne ljude poput vas,steta.@Citaoc od svih komentara vas mi se najvise svida pozz.
bre dase razumemo,veci budaletina nije majka rodila nego ovi 200 dolje.
@HVO \"skrena sućutm svim mošnjacima na njihovih 24 % tzv. BiH!\" Takodjer i tvojoj Mati moja iskrena sucut kad joj je u WC natuzilo i umjesto ocekivanog tebe u solji pronasla. Ali, sh.it happens..^^ \"nego me ovaj paradoks fascinira: ameri vas spasili da ne nestanete i sa tih jadnih 24% tzv.BiH a vi ih ovdje kunete i proklinjete? \" Nisu Amerikanci nas spasili, nego prosta nesposobnost i intelektualni manjak srpskih i hrvatskih tkz \"ratnika\", koji su u mozdanoj zrelosti jednog djeteta sa takvom opremom jedne bivse JNA prokockali ratnu snagu potcjenivajuci Bosnjake. Hvala vam jos jednom....^^ \"čudni ste ljudi, mošnjaci! (ipak vas ne mogu nazbat narodom, obzirom da niste još ni punoljetni kao nacija)\" Pise neko iz jedne zemlje (Bosne?) koja duze postoji od tvog plemena! ^^ Preporucujem ti protiv tvojih psihickih poremecaja, koji ti zamute tvoju spoznaju, jednog Doktora umjesto da pises po javnim povrsinama. P.S: moje komentare niko ne moze sakriti.
http://articles.cnn.com/2001-09-16/us/inv.binladen.denial_1_bin-laden-taliban-supreme-leader-mullah-mohammed-omar?_s=PM:US
@Semsudin.Zg šemsa lojavče u zagrebu će vam brzo biti kraj! a koje ćete to vi velike gradove zauzet živo me boli dupe! nego pazi Šemsa, možda te CIA sluša :) da ti ne bude metak u bidon! ili nova srebrenica + ahmići :)
Braco Muslimani, borba za nasu stvar tek pocinje. Ima nas vise i pobjedicemo. Hvatajte se njihovih velikih gradova, to je nasa sansa. Zenite njhove zene, nek i nisu lijepe, samo uzimajte njihove tzv papire i pravite muslimansku djecu. Imamo hiljadu Bin Ladena. Najvaznije je da sta vise Muslimana bude u njihovim velikim gradovima, to je nasa sansa. Paruis London Berlina, Rim Bec Prag moraju biti nasi
Svaka cast Obama, Akcija kao iz najboljih trilera i koju mogu samo Amerikanci tako uspjesno planirati i vise nego perfektno izvesti, a pouka je tako kratka i jasna: Najtrazeniji svjetski terorista je konacno likvidiran i tako ce ubrzo nakon svega zavrsiti i sve njegove ideoloske pristalice i simpatizeri...
We are all Palestinians in the face of the New World Order http://www.youtube.com/watch?v=2azI9eUiVrg
muslimani bosnajci svaki arap je nas brat..jeste da su vecina pederi ali su ansi pederi..
UMRO JE VODJA MUSLIMANA I ISLAMA, CJELA BOSNA TJ 24% SADA PLACE
Nisam pristrasan jer ne volim ni amere ni muslimane jedino sto zelim sto vise zrtava na obe strane!Ameri razbijte mudzose kao sto su ih srbi razbili u bosni,mudzosi unistavajte amerima trgovinske centre rusite im u.s.a !
Serb Terrorist \"C.h.e.t.n.i.k.s\" Celebreated Bin Laden attack 9/11 New York \"America you got yours, because of my Kosovo and Krajina America, thank you Bin Laden, he\'s not a Turk he\'s a Serb, Bin Laden \" Serbia always supported the Terrorists and their military was trained by the terrorists and Serbia trade and sale weapons to the Terrorists. Serbia has always been against NATO - \"Europe\" and U.S.A http://www.youtube.com/watch?v=Kuw3ONe4aKM&feature=player_embedded