Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve saudijske pare su u američkim bankama...u stvari, već su potrošene, pa sad kad treba vratiti-najbolje zaratovati s njima kao što se nije vratilo gadafiju, sadamu isl.
Rek'o ti Mladen Marić?
@manager1977 dodaj na tu listu serve, otomane(turke), ruse, kineze, rvate,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerikanac odluci i to je tako.Kaze,eto mi odlucili i to je to!-.-'
Ma isplatite him da ne cvile. Rahmetli Osama je bijo saudijski državljanin.
vidjeli da Saudija ode dovraga pa da ugrabe štabilo...
pa samo je bilo pitanje kad ce ih amerika napast i kakav ce razlog smislit...
Evo pisnuh od smijeha na procitano. Ako vas pocnu tuziti slobodno proglasite bnkrot...nema mjesta na svijetu gdje vas metak nije opucao...
Vehabije na aparatu.
UUUUU... PA TAKO I TREBA ONIMA KOJI SU PRODALI DUPE ZA PAPIR/NOVAC. IZDALI SU DJECU I LJUDE PALESTINE, LIBIJE, SIRIJE, TUNISA I OSTALIH ISTOCNIH ZEMALJA.
Pored Saudije treba tuziti i Izrael jer su te dvije drzave najbolji jarani i partneri u svakom zlocinu na Bliskom Istoku.
Nikad dom nece proci a i ako prodje omaba udara veto. Zivi bili pa vidjeli
pa vi zivite od njihovih para vec odavno da vam nije arapa propali bi davno
dokazat cete quratz moj .... trebali bi tuzit sami sebe ili Izrael ..