Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, evo svih dokaza kod navodnog ubistva prvog novinara - 1. kada se zumira vrat i poveca svjetlo a smanji kontrast, jasno se vidi da terorista predje 6 puta po vratu, a da nema krvi i reza na vratu. 2. noz koji ima reckavu stranu, okrenut je suprotno prilikom sijecenja (tupom stranom ga "sijece"). 3. ISIS, teroristicka organizacija, cenzurise nasilan dio klipa ?? ne postoji snimak sjecenja cijele glave, ISIS je poslao presecen snimak takav). 4. Nigde u pustinji nema vjetra ?? a nema ni pjeska na odjeci i obuci dzelata ?? 5. NIJEDAN dzihadista kad ubija, ne zaboravlja da kaze bar "Alahu Akbar" ili da citira jedan od djelova Kurana koji opravdavaju djelo. 6. Foley je osisan na celavo - jer je najteza stvar na prop rekvizitu napraviti kosu. ----- taj klip je toliko lazan,koliko i da ce prosjecna penzija biti 800KM
GDJE LI SI TI BIO U ZATOCENISTVU???.....MOZDA U VENEZUELI ILI KOLUMBIJI...........
Da su ga zarobili pripadnici IDIL-a odnosno "Neislamske države", ne bih on dugo živio
Neka je i njegovoj porodici sreća pokucala na vrata. Neka su na okupu. :)
Ameri najveci masoni, najveca govna, i najveci krivci za sve ratove na planeti! Da bog da vam rat u ameriku dosao ABd
Nesto mi sumnjivo ovo da su ga samo tako pustili, nece da objave kolika je cifra za njega plaćena.
Kaze: nikome nije do slavlja. A sin joj se vratio. Ne kontam ove Amere.
Jel to očekuješ da će sva iscrpljena poslije dvije godine ne spavanja zbog svakodnevne brige za njegov život sazvati sav komšiluk, okrenuti jagnje, upaliti Halida Bešlića i uz rafalanje pušaka se derati do zore?
Puno toga ti ne kontaš, moj imam, ne znam baš da li si velik ????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)