Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako promijeni dilera...mozda danas sutra postane novi...diego armando maradona...
Ovakvim budalama se ne treba davati pozorište...
@hepekvizija 😁😁😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jaro ti si mudo labudovo!
čifuti na aparatima
Hitler s onog svijeta iz đehenema kad vidi ovog degenerika, konta da ga šejtani anamo još više na vatru lože ovom prićom o budali koja mu je uzela prezime...
dobar je naše Bake
takav kakav si ne bi mogao biti ni Arbeitsmann u Wermachtu a Reichsführeru bi mogao samo kuku gladiti... Čuj Hitler... ovakav sa tom šajkačom više dolikuješ onim jadovima što su se zvali beli orlovi...
Otiđi u Izrael i dokaži se da si bolji Hitler od prethodnog.
Onda Sieg Heil Hitleru.. Svaka cast na odabiru.. Bolje nego da si odabrao Bush ili Obama.. Amerikanci u zadnjih 50 godina su pobili nevinih vise od Adolfa trostruko vise.. Neracunajuci atomske bombe u Japanu..
Dobro ti je ime Izidoro
Ovakvi likovi žive u onim kamp-kućica-naseljima u SAD-u i napušeni peru suđe za $7.50 po satu.
Dvije i po milje maraka plata, de i meni to..
E, neka ste nas obavjestili o ovom hajvanu, bas je to neka informacija
Jebeš li ko hitler???? Jer vidim da pušiš ko on!
haaahaaahaahahah vrh
hrvati su sigurno ponosni na ovoga
...meni više ličiš na retardirani white trash. al ajd.
Jel ga stid onih 400 000 Americkih vojnika koji su poginuli da bi on zivio u miru, mamu li mu ebem
Isto ko ruski nacisti... ne kontam?!
@glockov kolac I te treba pobit
Interesantno, od Australije, preko Evrope, do Amerike, slika ekstremnog desnog identicna. Neobrazovan, niska primanja ako uopste radi nesto, familija u rasulu, konstantno na teskim drogama i alkoholu, za svoj zivotni krah uvijek krivi strance ili druge manjinske skupine.