Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel jos uvijek neko vjeruje u te price o razlogu ubistva generala? Planirao on napad na Americke Ambasade pa ga ubili al imao informacije da bi mogao napast. Ubili ga i sad kao sprijecili napad dosao drugi na njegovo mjesto i sta sad?
Heheheeh, mudar lik samo da ga Sef ne smijeni..
Stara priča. Ima da te smijene. Amerika i Izrael su ganjali Generala već dugo. Mislim da se ta tema završava lagano i strasti se smiruju. Medutim najvažnije pitanje je i dalje otvoreno. Iranski nuklearni program
@JVA1561 Iran pada, uskoro gradjanski rat, teroristi haos
Znači izvršili atentat na stranog dužnosnika na osnovu -more bit bidne.
Ko i za Sadama.