Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tipicno muski komentari, sram vas bilo, sa 15 godina ona je jos dijete i djecu treba stititi od ovakvih pedofila, djed joj moze biti jbt
Otkud ona u avionu sa svojih 15 ? Kad se s dedama voza u avionu s 15 sta ce raditi s 20, begi ucila se s 15 vozit avion !???????
@znaci ako imas 15 godina i zensko si, dobro se trebas cuvati ucitelja, profesora, nastavnika, trenera, jer bi te mogli napastovati, znaci da ni u koga vise ne smijes imati povjerenje, pa gdje ode ovaj svijet ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ona fino cedno dijete, slucajno se nasla u avionu i rasirila mu noge
takođe; nadam se da će i tvoje dijete biti izjebano o kalvog čike.
Meščini po ovom tekstu da se nije bunila.
Kako ove djevojke idu u korak sa vremenom nista vise golf, bmv, mercedes, sad moras imati avion da ga smocis
cuj - djevojcica od 15 godina? Danasnje srednjoskolke prime vise qrca nego bosna humanitarne pomoci
da li znate da je u bih granica za pristanak 14 godina
Rode se bušne i počnu nuditi prije vakta. A ove budale što ovo popuše ko levati treba kastrirat.
Jel je i autopilot ziogu ?? 😂😂
ovdje se ocigledno radi o dobrovoljnom se.ksu i to vise puta sto je sigurno znala i majka ove djevojke. Nasle milionera punog para i onda prodaj dijete nek mu uzima lovu a ovom liku dobro doslo. Da je bilo jednom samo pa bih rekao da je ovaj lik bolestan, al ovako ....
@Olovka_32 Kad smo kod udaje mladih djevojaka u arapskom svijetu, pa pogledajmo kod nas kakvo je stanje tj kod nasih roma, pa oni se zene i udaju sa 11, 12 godina do 15-e godine imaju po dvoje djece, al o njima niko ne prica, mozda ce neko reci ma romska (ciganska) posla ali i oni su ljudi ko i ostali i zive u BiH ko i ostali
Dobro odigrano od strane mame i cerke da mu uzmu lovu. Kad se naplate nece morati raditi citav zivot. Ono, bas na milionera. :)
da je bogdom živ, Muha bi ovo osudio po kratkom postupku zbog spolnog odnosa sa staricom.
Dotakla je oblake.
Sto covjek moze biti stoka to je necuveno,ajd voli mladje,dobro,al brate nadji neku od 19-20 godina,koja je punoljetna pa radi...
ženske se taslače već sa 14-15. Dok dođe do 19, to je već potrošena roba.Hoće čovjek iz prve ruke.
On zinuo na mlado maloljetno meso. A i nju bi u zatvor je je proračunata i ima gladne oči, mislila hljeba jesti od njegovih para. Čuj nekoliko puta mu dolazila u kuću da imaju odnose i ona išla ginekologu da mu udovoljava za spiralu i kontracepcijske tablete.... Gov.na na sve strane.
Niko od nas ne zna sta je bilo tu i ne opravadavam ovog pedofila, ali sam malo trazio po internetu i ova petnaestogodisnjakinja bas voli da se oblaci provokativno i kao vecina adolescentkinja voli da privuce paznju ali na pogresan nacin.
A aviokompanije lika se zove Smoking Airlines....
Naslov totalna razlika od teksta. Čuj djevojčica od 15 godina. To je žena uveliko. Nekada se u toj dobi udavale i rađale. Ne odobravam čin, ali čini se da nije bilo prisile, niti je bilo jednom.
@d31k5 imas zensko dijete ? ako imas da li smatras da je zena ili dijete ?
@d31k5 Da hoce tvoje dijete od 15 godina neki stari kenjac sa vise od PEDESET tako napastvovati seksualno, apologeto pedofilima degutantni!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)