Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nemoguće, veliki stručnjaci sa klix foruma tvrde da Rusi bombarduju sve osim IDIL-a
I poslije IDIL-a biće neki nova grupa, Afrika Bambaata ili nešto :-D Mislim, i više je nego izlizan taj recept, finansiraj pa proglasi neprijateljem. I nisu jedini Ameri koji to rade, da se razumijemo, Rusi su imali slične ekskurzije po svijetu, od Kube, Nikaragve, preko Vijetnama do Sj. Koreje. Saće reći "to su bili Sovjeti", pa dobro evo najveća država u SSSR-u je bila Moldavija. Svalićemo na moldavce.
Najjači su mi ovi što pucaju dislajkove jer su toliko uvučeni Putinovoj ideologiji u dupe da ne vide prst pred okom. Žao mi vas je.
šetaš ulicom i.................. napadnu te dvadeset-orica, sve komandos do komandosa, nindje, herkulesi, tarzani, rambe i ostale *icke i bjelosvjetske *urve .. ti umjesto da pomogneš nemocnom pridruziš se vecini.
ne zelite vi unistit idil jer onda nemate razlog za crpit naftu,zlato,dijamante....i jos mnogo toga
Kada se asfaltira jadransko more tada cete vi pobijediti , casna pionirska!