Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što mi ovi amerikanci idu na neku stvar sa ovim preseravanjem.
exportiram vam svoj racku u stau olosu nepismeni
\'ajmo porez i na zrak koji udisemo ! ;)
Neznam kakvu stampu ovi \"moderatori\" citaju ,od tolikih svieskih medija i pametnijih stvari ovi nasi nas zamaraju sa ovim vidi se koliko su profesionalni,jad imateli sta pametnie da nam pisete !
Ova vjest je stara 5 godina dok ja još bio na fakulteu. Tako vas dobro informiraju u ovoj zemlji
Moram daidžinci spremit vreću šećera da ponese kad se bude vraćala.Ako se bude uopšte vraćala kriza kaže kod njih.
Ode Amerika u Honduras
Nemojte braćo samo da bi uvodili porez na spermu kud cemo onda mi u p.m jer mi iz SDJA samo tarslačimo dan-noc,dje bi nam bio kraj kad bi nam uzimali porez na to,ejh.
Treba džamiji i crkvi uvesti porez isti kao kladionicama.
Sta ces secer nema tako jak lobi kao duhan,alkohol i farmaceutika. Ljudi kod njih mogu besplatno kljukati svakakve lijekove bez recepta a ako im trebaju i oni malo jaci samo odu do psihjatra koji vec trlja ruke i jedva ceka da nekome prepise nesta da bi dobio bonus od proizvodjackih kompanija. Vec je u novim studijama dokazano da uopste nije toliko stetan za zdravlje ali drzavi treba love pa nisu nista pametnije smislili da pokradu narod.
E to dobra ideja za naše parlamentarce,biće i kod nas isto
e al treba biti onaj praaavi ekspert da se sjetiš poreza na kućne ljubimce
A droga,alkohol,cigarete,sta je sa njih,to kao nije stetno za zdravlje..Jojj Ameriko,cccccccccccccccccccccc...