Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
T Rex 😂😂😂😂😂
Hoce li Masoni doci na vlast?Sta ste sada smislili?Vidim da polako u svim zemljama regiona oni dolaze na vlast...nije to sve slucajnost sto se desaju i na balkanu i u svijetu...vrijeme ce pokazati....Tahir Hasanovic☝🏽...vrlo zanimljiva osoba u srbiji
Kada cujem od ovog ime i prezime, ili procitam, uvijek mi naupadne ona vrsta dinosaura.😂😂😂😂
Neka Rex odluci ko ce vladati Sirijom :-) To je posteno i demokratski.
@godFree Meni se cini da se planeta trese od straha, a ne od smijeha. Samo Rusija i Kina ne klece pred njima. Ostali su se davno kapitulirali.
@godFree Grijesis u vezi Trampa i ljudi koji su glasali za njega. Mislim da degenerike trebas traziti na onoj drugoj strani, medju privilegovanom holivudskom i politickom elitom, a ne medju ljudima koji su siti njihovog ispraznog blebetanja, politicke korektnosti i svega sto predstavljaju. Da ne spominjem drugog predsjednickog kandidata, njeno sociopatsko ponasanje, politiku, izjave i zlocinacki pedigre porodice Clinton.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sirija je otisla u pm nema potrebe da joj ista dolazi