Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamu im nevjernicku, muslimani su im dobri samo dok rade po baustelama a cim zatraze participaciju u vlasti - dobiju bombe ... Allah je najveci a muslimani ce vladati, svidjalo se to anglocionistima ili ne !!!!
Bosanskohercegovački državljanin Emrah Fojnica, optužen za sudjelovanje u napadu na američku ambasadu u Sarajevu 2011., poginuo je u Iraku najvjerojatnije počinivši samoubilački napad, objavio je internetski portal Vijesti Ummeta, blizak radikalnim islamskim skupinama u BiH i na Balkanu, prenosi index.hr. Emrah Fojnica (23) poginuo je u petak u Iraku, objavio je Ummeta ne navodeći gdje se dogodio njegov napad. Pojasnili su da je po dostupnim informacijama Fojnica otišao u Irak "da izvede šehidsku operaciju i preselio u borbama s prslukom na sebi" čime sugerišu da je najvjerovatnije počinio samoubilački napad s eksplozivnim pojasom. Vijesti Ummeta navode da je njegov otac pozdravio mučeničku smrt sina u Iraku kada su mu saopštili o stradanju. Emrah Fojnica je poznatiji javnosti po tome što je bio optužen zajedno s Mevlidom Jašarevićem za napad na američku ambasadu u Sarajevu 2011. On je u sudskom postupku oslobođen optužbi, da bi nakon toga otišao ratovati u Siriju, gdje se priključio islamističkoj vojsci Islamske države Iraka i Levanta (ISIL).
Samo nek ginu ... ko "hin" jebe
Ma ljudi nije važno ko je koga stvorio,važno je da ta stoka gine i to na veliko. Samo udri!
Spalite sve islamske teroriste .
I kršćanske.
Denial76 Jesam li te dobro razumio da ti u suštini podržavaš teroriste ?? Zašto ti je krivo ako ja kažem da želim smrt teroristima ??? Ja nisam napisao da to želim CIVILIMA već TERORISTIMA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja pomislila da su gadjali ciljeve u terorističkoj državi Izrael.
Ovo sve izgleda ko jedna igra na racunaru. Prvo USA stvori IDIL pa ih onda nahuska da napadaju raju iz okoline. Onda oni napadnuti moraju debelo placati USA da bi ih USA stitila i tako unedogled.
Kako čudno da kažeš da je USA stvorila IDIL, kad je u stvari USA stvorila ovaj Iraq protiv kojeg se IDIL bori.
A na isti način na koji je stvorila Irak stvorila je i Egipat gdje sad vladaju kršćani (Amerikanci). Kako je pogupljen Sadam Husein i njegovi pratioci isto tako su na smrt osuđeni čelnici Muslimanskog Bratstva i njihovi pratioci. Zanimljivo u obje zemlje još mir nije stigao. Da ne govorim za Libiju koja je bila jedna od najuređenijih zemalja na svijetu. Sve su u Boga imali stanovnici te zemlje dok se Amerika nije umiješala. I tu vlada rat!
Veći teror sprovodi Izrael nad Palestinom, nego IDIL nad' Irakom i Sirijom. Gdje su tu napadi na teroriste "gospodine" Obama ?
Ne znam samo čemu toliki dislajkovi :/ Koliko su to članovi IDIL-a ubili Iračana ili Sirijaca a koliko su Izraelci ubili Palestinaca ? 'ajd nek' odgovore ovi što su kliknuli dislike očito raspolažu nekim boljim informacijama od ostalog svijeta :)
Vruće buraz danas ... popij nešto .... Xanax
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SAMO UDRI , POBITE hin DO ZADNJEG .... ZVIJERI
Da hoće jednu i u Dolinu ćupova
Ti si puk'o jarane. Jedine zvijeri su Amerikanci koji su sve ovo i napravili ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)