Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodajem F16 u djelovima.
Žao mi je pilota,ali opet sreća pa nije iznad nekog naseljenog mjesta !
jedan manje
net tv plus besplatan kljuc na 6 mjeseci http://fileam.com/file/03O69D
Ode 30.000.000 $ u vodu :D
ovo ga je vucurevicev zet skinuo bestrzajnim sa ivanice
Neka ga potraže u Buđanovcima tamo obično nevidljivi avioni postanu vidljivi:) "Izvinite nismo znali da je bio nevidljiv-RV PVO Buđanovci:)" E ramzese II ti ni bubamaru ne možeš " oboriti"!
E neka si priznao vala. Hoces da ti i ja dadnem sadaku da se osevapim. Sutra šljegni u šeher sa Romanije pa ti dam marku. Važi?
do sada su nasi prijatelji cigani sve dijelove prodali na otpad
Kada se sjetim kako smo volljeli A.mericke avione kada su nam bacali sadaku
Dabogda im sve popadalo...
avion je vec u z hercegovini rastavljen,pocela auto mafija i avione krast,eto kolko su im dopustile vlasti,)
i onda se taj zeleni objekat, crvenkaste boje pojavio u mom vidokrugu.....i ja sam opet imao punu kontrolu, nemojte me više...
imas kokpit
Sjecate se kad su srbi (Mladic) "prijetioli" da ce raketirati London a Milosevic govorio da ce srusiti NATO ako napadnu SRJ?????? Famozno, zar ne..
poslili srbi svoje galebove i jastrebove da pokore NATO kao sto su i 99-te hahahahahaha