Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su mogli jadnog Sadama (eh, Sadame da si ziv, da sredis stoku u Iraku) i Gadafija (eh, pukovnice da si ziv, da sredis stoku u Libiji), mogu vala i ovog Bucu (ziv li si psihopato).
A sto nenadlijecu sjevernu.
Halalousum i moj zivot ako ce se amerika poravnat sa zemljom
zajebavaju se blizu lava koji spava.ako ga probude,moglo bi raketa sa bojevim glavama biti svugdje.
Amerika je najvece zlo na ovom svijetu
@lik55555555 , vjerujem IZ im isprala mozak. Smeta im Amerika jer im riusi koncept patrijarhalne zajednice u kojim glavnu rijec vode imami kao sto je to slucaj po Turskoj , S Arabiji i ostalim muslimanskim zemljama. Smeta im emancipacija prava zena , smetaju im LGBT zajednice, smeta ima pravo na slobodnu misao i slobodnu kritiku. Kod nas se uglavnom radi o vecini stanovnika, nije toliko vazno da li je to urbani mislilac sa "cvikerima" ili seljak. I jedan i drugi sirovine.
Dajte sad malo o Rusiji i Putinu, pa sutra o Libanu i Iranu, a kasnije i o Kini. Svi su provokatori, osim amerike koja ima preko 100 vojnih baza VAN svoje granice. Ohladite i vi malo sa tom americkom propagandom.
Hoćeš da svijetom vladaju ruska, iranska ili kineska bratija? Ili američka. Izaberi.
@odliv mozaka Ako bas moram birati, prije bih izabrao ovo prvo. Ako nista, barem ove prve drzave sto nabrajao se drze svoje tradicije i moralnije su (zamisli kakav smrad moras biti da su rusi moralniji od tebe...). Najradije bih izabrao Europu, bez NATO, EU, amerike itd... Samo Europu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
eto sranjaaaaa.....