Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama Australci vjezbaju zajedno sa Amerikancima, i bas lijepo ispustiti bombe na svjetski zasticen Great Barrier Reef koji je ziv sa veoma unikatnim koralima i jedinsvenim vrstama riba u svijetu. Eto kako se bahato ponasaju Amerikanci, sta oni znaju sta je Great Barrier Reef. I kako su mogli vjezbati bas kod zasticenog podrucja. To je zajednicka americko-australska vjezba, sreca bombe nisu bile naoruzane.
Nedaleko.
Gdje su sad Australska mornarica i njihova ratoborna armija da ovo osude? :D Znaju japancima s.r.a.t oko kitova (što podržavam jer im ne treba to dozvolit) al kad Ameri saspu radioaktivno oružje u svjetsko biološko čudo, onda nema veze, ipak su Ameri "najpametniji" i oni sve znaju.
@Hodi_ga_maj To su bile obostrane vojne vjezbe izmedju Australske mornarice (tj Australske vojske) i Vojske SAD. I obje strane su se oglasile u vijestima. Bombe su bile "unarmed" i nijedna nije eksplodirala i samim tim su sljedeci dan uklonjene.
šta ima "otpuštenih" bombi u jadranu...............
Haj što i vi bezveze odmah na klixovce. Pa i ptice na grani znaju da su klixovci nepismeni i neobrazovani. Bar su sliku pravu stavili. Dosta od njih za danas.
nisam ni ja pismen, lupam ponekad bez reda i zakona :))) ali opet znam pročitati odakle je prekopiran tekst
Nemojte prozivati novinare, avion se zove harrier i pravi ga McDonnell Douglas, British plane....primary for ground attack...ma onaj sto haveruje haha
što ga vozi šarafciger u filmu :))
ima li ko pismen među nadri-novinarima?
bio je nekad onaj predsjednik siriji hariri možda su na njeg mislili jesu klixovci nepismeni pravi ppci.
koliko ima od koraljnog do nas?
AV-8B Harrier
Ma bacite odma atomsku na koralni greben sta se peglate?
Harirr??!? AHAHAHAHHAHA
Harrir?!?!?! HAAHAHHAH :)