Vojnici otkrivaju položaje
0
Američke zračne snage strahuju od Facebooka
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vojnik ima demokratsko pravo da koristi internet, umjesto da mora postovati pravila sluzbe ...
@serviser - ne znam da li su ovi sa prethodnim komentarima ti o kojim pricas ali u svakom slcaju u pravu si, vehabije i njihove zene jesu placenici koji su nama pred nosom.
a sta ste vi nego placenici, placaju vas po centimetru brade koju nosite, placaju vam ako zena nosi zar.....i sto skratite pantalone. i onda nesto ovde laprdate o tome ko je placenik i izdajnik. i.dioti
Sve placenike i izdajnike treba poslati na prisilno pravljenje parkinga po zabitim kutcima planete. Djubrad.
\"SAD imaju oko 95.000 vojnika u Afganistanu i 50.000 u Iraku.\" Placenici UN EU i NATO imaju puno veci broj vojnika u odnosu na SAD.
Neprijatelj nikad ne spava , stalno je na facebook-u :)