Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
@Walisonta ko tebi nabi 100 lajkova a nisu komentatori?
@Tvojefendija zene koje zele da budu pronadjene xexe
kao vijetnam motaj zastavu i vozdra
Bashar , putin i Iranci pobijedili mozes ti pricati i saopstavati sta hoces
Ovo su Turci i Amerikanci u dogovoru odradili, tj. USA ostavlja Kurde na milost Turcima, zato se USA povlači a Turci gomilaju snage na granici. Prvo stvori FSA da pobiju SAA, potom ISIL da pobiju FSA, potom SDF tj. Kurde da pobiju ISIL, sad će Turci uletit i pobit Kurde kao što su već u Afrinu. Ovom zlu se jedino može suprotstaviti Sirijski narod sa dr. Assadom i SAA na čelu uz Allah, Suriya, Bashar w Bass!
Sledeci molim
ISIL je pročitana američka patka.
Ostavite vise narod na miru!!!
Popusili od Asada qrc i magla
Niste trebali ni dolaziti. Kurdi bi se bolje dogovorili nego ovako kad ih ostavljate same. Al u ovoj politickoj igri morate sa Kosovom zadovoljiti
Kad su iscrpili zadnji atom života povlačenje....ma marš!
inshallah inshalahhh
Donijeli demokratiju i odoše!
A rusi ostaše :)
Hvala Rusu, hvala gospodinu Basaru Asadu sto poraziše USA i njihovu pešadiju na terenu, tzv. ISIL. Naravno, ispušio je i Izrael. Treba znati da se oni neće smiriti sa ovim, samo je pitanje koja je sledeća podvala na redu.