Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blokirale ili uzele da koriste malo da obrnu koju prau ga dodje isto..koji su to manipulanti svjetski...
Poržka za Gadafija.
Masovan egzodus iz Libije TheBarracudaBrigade | 24. 02. 2011. http://www.youtube.com/user/TheBarracudaBrigade#p/u/6/bPUJ5ZP8aKA
Otvoreni su r. ekrutni . centri. Pogledajte prilog iz B. engazija. http://www.youtube.com/watch?v=7DptSFuV6AU&feature=player_embedded
Gadafijeva vojska juce je u n. apadima na A. biju koristila cak, i a. vione.Ima p. oginulih civila.Z. estoke b. orbe vodene su za luku u M. isrti ali, su protiv vladine snage o. dbile napade i zapjenili oruzija i municije.
iza cijele price stoje oni koji imaju najvise interesa za svrgavanjem Gadafija. To je USA i EU koje ce od Libije oteti cc 200 milijardi dolara, racunajuci i naftne platforme koje ce za male pare kupiti SHELL i British petrol. LIbija je socijalna zemlja u kojoj mladi i bracni parovi dobijaju stanove, banke ne uzimaju kamate, a studenti se stipendiraju velikim mjesecnim izdacima... sve u svemu, kapitalizam ovih dana osvaja Libiju a jos jedna socijalista zemlja pada u ralje trule Amerike i EU.
Gadafi je kralj, ove budale nisu svjesne da kome god je amerika utjerivala demokratiju na guzicu niko se nije dobro proveo, Irak za vrijeme Saddama bio prosperitetna zemlja, sada su bjeda, libiju čeka ista sudbina, do sad su Libijci imali korist od svojih resursa a od sada ce tu korist imati Amerikanci. Od blata ćete vi da pravite Gadafija samo tad će biti kasno.
pljacka na demokratski nacin
I gdje ce sad nasi gradjevinci raditi.Dole ce se sigurno uvaliti Italijani i ameri.
Sve ovo sto se desava sa Arapskim svijetom je Anglo-americka ujdurma i nema nikakve veze sa demokratijom.To je najmonstruoznija pljacka Arapskih zemalja,a blesavi demonstranti su sitne monete za podkusurivanje. O..o.., jadni narode kad ce ti jedno doci iz guzice u glavu da shvatis vec da te svjetski razbojnici i lihvari samo varaju,a od tvojih bundzijskih vodja stvaraju svoje marionete...kudrave pudlice sto rece veliki vodja Libije Moamer Gadafi.
Po naredjenju vlasti iz SAD - a pa ko ce drugi joooj jesu mi amerikanci mrski.
@!!! deder da ti ja jednu zborim, mrs kuci pisat pa spavat!
hoce ko kupit cvike? orginal ocam\"
Američki dužnosnik potvrđuje plaćenici iz Čad. Dužnosnici procjena 80% naftnih postrojenja je u pobunjeničkim rukama. Commandosi spašavaju Radnice britanskih i Nijemci. DaringLibije \'s naftnih polja Karta-27.02.- http://maps.google.com/maps/ms?oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=216435209608448969423.00049d466cd4fb5d800e0&ll=33.468108,17.709961&spn=10.988135,21.928711&z=5&source=emb
Pustinjski lav-Omar Muhtar (film) -http://www.bosnatube.com/video/7911/Pustinjski-Lav-Omar-Muhtar
Ah što Bošnjaci obožavaju Miloševićevog havera to je čudo, koga li je podržavao ovaj od 92-95g