Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 200. godina postojana, samo su 15.godina proveli u miru.. a Obama dobio Nobela za mir.. ccc
Ma da 3 godine su gledali genocid i onda kao oni prekinuli rat u BiH?Koja ubleha...ma Srbima su Ameri spasili i Hrvate i Bosnjake i Albance...jbg moras sebe ubijedit u nesto
e moja republika srpska....ima amerima da ljubite noge i skute....da nam ne bi sankcija za oruzje, republika srpska ne bi ostala ni u ćosićevoj ladici. sad dobro razmisli ko je vas spasio: rusi ili ameri?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
inače sve drže pod kontrolom i ne treba da brinemo....
neko him se ubacio u redove , nisu to oni
"greškom" yeah,right!
_"Američka vojska greškom transportovala antraks" Greškom?! cccc Ma ovo je priča za paćiće male. Vodi se odavno biološki rat. Strašno je opravdavati ga kobnim greškama.
Pa greskom su ispalili i Atomsku bombicu na Hirosimicu,,greskom su pobili milione ljudi kroz svoje ratove,jebiga oni mogu pobit po zemaljskog kliekra ili zavdait bratinske zemlje pa ono samo kazu izvini,,jebiga ONO OVO USA JE TO,,ZEMLJA SIGURNOSTI
Šta bi trebala imati bilo koja vojska sa antraksom ?
"Greskom" hahaha izazvali su oni dosta stete, a da i to je vjerovatno bilo "geskom" kako da ne.
Satro
" transportovani i drugi živi štapići " , čačkalice, grisini, ekseri, koji štapići u p.m.