Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvarati ljude bez optuznice i sudjenja ih drzati u konc. logoru, hapsiti i zatvarati djecu u zatvore, crnce ubijati kao marvu, hmmm nesto mi to zvuci poznato, jel USA veliki Izrael ili je Izrael americka ispostava u Palestini...
imaju pravo.. njihova zemlja, njihova pravila!!
ince Amerika je borac protiv tiranije pojedinca nad narodóm, ali je zagovornik tiranije grupe ljudi nad cijelim svijet ,a to inace nazivaju demokratija
Don Čiko Filipe Kaetano Lopez Martinez i Gonzales srećom nema žene ni djece
Vratice vam sve sinovi Asteka..🐍
Ovu, malu slatku decicu odnmigranata u njih ulazi kao u lutar 🔪
@ubicadjece Mogu zamislit kako sječivo prodire tvoje vratne žile, iskolačio si oči želiš nešto reć al si pod šokom i zadnje što osjetiš kako oštrica dosjegla do vratnih pršljena. A sve to tvoja djeca posmatraju koju sam ti za stablo vezo.A možda si i neka jevrejska hulja stim bolje.
Vec vidjeno u Hitlerovoj njemackoj,zivom Velikosrpskom i Veliko Hrvatskom fasizmu u Bosni,,po svijetu...i naslo utociste u Americi koja polahko gubi,,vrjednosti,,na kojim je nastala. Sunovrat civjecanstva.
@Trebinje1992ukidanje ropsta,sloboda govora,pobjeda nad fasizmom.
Kod nas ih primaju i pustaju da se medjusobno poubijaju 😂