Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije rijec uopste jel moguce to uraditi ili ne. nego uzaludnost toga svega. koja je svrha? kvalitet i kolicina informacija koju moze tako prikupiti ne opravdava ulaganje. obican covjek moze prenijeti bilo kakvu kameru u iran ili je cak i kupiti tamo, snimiti sta hoce i poslati internetom. usetati i izsetati sa rukama u dzepovima.
Mikrofon ali i mini kamera u zubima, kao dugme na odjeći, na nakitu, satu i sl. nije naučna fantastika već stvarnost. I sam imam mini kameru u obliku dugmeta koji stavljam na odjeću tako da to nitko do sada nije primijetio a i neće. Ovo koristim kao svoju ličnu zaštitu i kao dokaz protiv onoga tko me napadne. Ovo danas mnogi nose ali o tome šute.
A sta je najsmjesnije ? Ima mikrofon u zubima,a nema vizu,HAHAHA !
ko da ne mogu nekog poslati regularno da sleti u iran. npr. inzinjeri sa zapada stalno idu da rade u iran. bas sada slati nekoga da pjesaci preko planina. a mikrofon ugradjen u zub...ne znam ko ovo moze povjerovat.
\"posjedovala je opremu za špijuniranje (mikrofon) ugrađen u zube \".......
metak u celo,bez price