Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se kod nas mozes zaletit na policiju, pljuvat, vrijedjati i jos da ispadnes mangup poslije toga. u svim normalnim drzavama to zavrsi ponekad i ovako.
iz rubrike: "ne opiri se"
ovaj nije imo ni hljeba hud kamoli oruzje
bas cool zvuci -punk ass bitch nigga.. Ljuti crnci u LA :)
Ovi američki policajci pi..k..e ne mogu peterica savljaditi jednog, strasno. Ko djeca u ratnoj igrici samo da im je pucati.
ovi ba odmah pucaju nebitno ko je u pitanju. to je amerika
mada fak! mada fak! ouu mada fak!
Ja na prvi put nisam vidio da je ikakav pistolj vadio alo ono sto mogu reci je da to mjesto ni se uopste nesvidja i po tome nevalja drzava kalifornija.
Ali zasto opalise 10 metaka u covjeka ako je vec imao pistolj i nije htjeo pustiti mogli su ga pogodit u nogu i u ruku Svijet trazi istragu OBAMA
Skid row nije distrikt. U svim zemljama gdje se govori engleski termin skid row je kolokvijalni naziv za oblast u gradu gdje obitavaju narkomani, beskućnici, dila droga i pjanci valjaju po zemlji. Čuj u distriktu. Hajde dobro što često koristite google translate, nego sad i proizvoljno definišete termine i jednom gradu dodjeljujete novi distrikt.
Da nije brcko distrikt? :)
I da je imao pištolj i da nije, mišljenja sam da mu više ne treba
Ne kazem da je i ovo ok,... Al sigurno je bolje nego sto se kod nas desava.
nikakav šteta....
Ma jasta je neg imao pistolj. Zivio na nisanu al drugih ljudi.
amerikistan na aparatima