Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupaca
meni je atraktvina a spika nije bitna
kako ti ovo majmunoliko stvorenje moze biti atraktivno...ne znam ko je nju zaposlio kao novinarku i voditeljicu...ona treba da bere pamuk na plantazi a ne da plasi ljude svojom facom sa tv ekrana...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
reci on je Allah jedan. Zivi i vjecni. Allah je utociste svakom. Nije rodio i rodjen nije i niko mu ravan nije. Sura Ihlas
Ne znam šta zapravo ovaj 'učenjak' hoće reći o Isusu (Isaau A.S.), ali iz ovoga što sam čuo on, zapravo, tvrdi da je Isa A.S. razapet na krstu. Mislim, ok nije problem svako ima pravo na svoje mišljenje, ako je to na nekom akademskom nivou i ne prelazi u vrijeđanje drugih konfesija, ali tvrditi ovo, što je u suprotnosti sa očitim Kur'anskim tekstom ("...A nisu ga ni ubili ni raspeli, već im se pričinilo..." (An-Nisa, 157), i tvrditi u isto vrijeme da je musliman, nema sa mozgom nikakve veze. Mislim, možeš ti tvrditi (neuzubillah) da si Poslanik ili inkarnacija Boga, ali NE MOŽEŠ sa takvim tvrdnjama biti musliman. Opet, ponavljam nisam pročitao njegovu knjigu i mogu o ovome suditi samo na osnovu ovog klipa.
Ha ha, Fox news je obicno smece od TV. Nije mi jasno kako je ovaj dr. uopce pristao dati interview za njih. Nevjerovatno desnicarsko ratno huskasko smece.
Dokazan čovjek od nauke, a da trpi takve gluposti od jedne preko kreveta stvorene "novinarke"... Smiješno. Sreća pa u svijetu ima dovoljno pametnih ljudi kojima to neće služiti kao "napad na hrišćanstvo", a ni kao "napad na islam", nego će ovo smatrati sukobom jednog veoma pametnog čovjeka sa veoma glupom djevojkom.
ZATO ŠTO KOJEKAKVE BJELOSVJETSKE PROTUHE SPALJUJU KUR'AN I UZIMAJU SEBI ZA SLOBODNO DA DEFINIŠU ISLAM KAO TERORISTIČKI ODNOSNO NASILNIČKI !!!!!!!!!!
pozivam sve vjernike muslimane da se ne raspravljaju, jer nam je zabranjeno. kako da im objasnimo da poštujemo Isusa više nego oni.
Ja bolan, đeš' biti musliman... Kuha se ista čorba kao pred Drugi svjetski rat...
Novinarka ga je prokuzila.Cilj ovog tzv profesora je da omalovazi znacaj Isusa,a da istakne muhameda as,kao jedinog bozijeg poslanika.Islam je jedna agresivna religija,koja stalno ima potrebu da svoju ideologiju namece drugima,I po tome je jedinstvena.
po ovoj ispade da je orvel trebo da bude krme il neka slicna zivuljka!!!
nije jasno da li ga je provocirala sto je ne obrazovana ili je to cinila svjesno , u svakom slucaju ucinila je sebi ponizenje . ipak nije joj u gostima bio bilo ko, trebaju je prozvati javno njene kolege
Nije problem u Isusu niti Muhamedu,Bibliji ,Kuranu¸,Bogu,Allahu i sl, već u ljudima,njihovoj gluposti,egoizmu i želji da dominiraju drugim ljudima.
Kršćani su starija braća muslimana, kao što su židovi starija braća kršćana, što se najočitije vidi u imenu kako nazivaju Boga: Židovi Ga nazivaju gospodin tj. El a od tuda slijedi: El (Gospodin) - Eloah - Elijah - Alijah - Allah Možda i nismo toliko različiti? Ovo me je naučio katolički svećenik i profesor Adalbert Rebić.
Zar neko moze biti voditelj a tako glup, ma zna se to moze samo na FOX-u. Moje cestitke Aslanu, covjek akademik. Prava glupaca ali sa razlogom, cijelo vrijeme je pokusala da diskredituje Aslana, jer je Aslan musliman. Sramota FOX zamjenite tu glupacu, bruka vas.
šta reći za Amerikance imaju forumi googlajte malo gdje se svađaju koji je glavni grad njihove države, jadno ali istinito uostalom isprani im mozgovi njihovim medijima dobro je da znaju i svoje ime, lako ih je izgleda i ubijediti da su neko drugi... glupi ameri
Haha pobogu sta sve i kod njih radi na televiziji. Fox News defnitivno prednjaci. Bolje da ga nista nije pitala.