Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bagra hiljadama km od kuce i oni se "brane". Okusili su starosjedioci amerike kako se ovi brane.
Civilizovanost je najbolja. U zivotu ne pobjedjuje PRAVDA vec onaj ko ima jace oruzije u potrebnom obliku. Dok se ne 'presalta' svijest na civilne nacine bez rata, uvijek ce biti ratova a to znaci da ce i oni 'silniji' sto pobijede privremeno zivjeti 'bezbjednije' jer je upotreba sile zacarani krug. Ako i u najmanjoj 'radnoj organizaciji' imaju dozvolu za rat zivjeli bih u apokalipsi ko divljaci. Osveta,sila nisu ni danas iskorijenila 'opetovanje zla'. Gdje kraj a gdje pocetak?
Potukli im rezoluciju jučer odmah teroristički napad u Moskvi.Smrt Natou i njihovim gazdama cionističkom okotu!Zaigrat će i vama mečka okotu sotonski!
Sta bi bilo da Jemen izvrsi napade u Washingtonu… iz samoodbrane
Nuklearka garant, i kad nestane jemenaca i svih ostalih drzava, Washington nastaviti 'cistku' u svojim 'najblizim' krugovima. Kakvi su ameri, takvi su jemenci, takvi su rusi i svi ostali. Ako svi nastave 'silom oruzija' i silom rijesavati probleme, definitivno koracamo velikim koracima u apokalipsu koja ce se SIGURNO desiti, jer prijetnje nuklearnim oruzijem NECE biti saslusane dok se NE DESI, a kad se desi, atomskim ce nestat zivot za kakvog znamo.
Gdje god napadaju po svijetu,imaju izgovor da se brane.
Cuj samoodbrambeni napad u Jemenu....imalo bi logike da su ga huti izveli a ne amerikanci. Dodjem ti u kucu i napadnem te iz samoodbrane...hebo majku ovaj svijet je stvarno u khurcu
Jao sta rade mosadovci i amerikanci. Jucer im pala rezolucija za Gazu zbog ruskog vetoa i odmah nocas teroristicki napad izraelske brace. Allah selamet ko u ovo vise vjeruje. Sreca, Putin je pametan covjek.
"samoodbranbeni napad" , ili napad je najbolja odbrana ! Svi napadaje , samo se chifuti brane , 🤮🖕🏻
napadaju*
podrska hutima protiv americkog okupatora
Hudi Huti.
Huti borci u papucama kvare planove cionistima na svjetskom nivou… 👍