Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim pricate kako se cijela europa uvlaci americi, a vi ju mrzite i vi ste u pravu. Grijesite, ostale zemlje imaju samo dobre relacije s tom zemljom, a vi bosanci s takvim mentalitetom cete opet ratovat za par godina, zato vam ni nedaju nigdje osim u makarsku :D
bosnji su svi retardirani izgleda, vazno je da je oni najbolji i najpamertniji i duse od ljudi , a svi ostali su ratoborni i retardirani kolko vidim po komentarima :)
@Bošnjo za sad Ti o tome razmišljaj,... mojne supre preko viljuske... SRBINE i ubuduce govori u svoje i iskljucivo u svoje ime.
privremeno ne privremeno ako hoćeš da vidiš oslobođenje bolje da se zamrzneš
a to je tačno Srbija je puno bliža EU. Izgleda ko Rumunija i Bugarska i narod idržava.
vremena su takva, bilo je sve to i pod turcima i austrougarskom i nijemcima, pa se oslobodilo, nije zlato sve sto sja, to je privremana okupacija. sad su dosli dragoj pameti, pa cekaju da se veliki razracunaju, i onako je to samo posljedica desavanja na svjetakoj pozornici.
kazu da su za evropske integracije, a dio bih u kom zive sve vise lici na najbliskoimistocniji cirkus!!! Kako sad to?
Vi ste im zapalili ambasadu tako da ste pukli za narednih 1oo godina. Postavili su vam Tadića na vlast da ljubi skute Bajdenu i Solani i menja Kosovo i Prekdrinje za Beli Šengen.
kao njih samo zanimaju evropske integracije, ahaha...nasi dragi lazljivi bosnje!!! To javno, a tajno...zato se ameri i povlace iz tih gdje ih javno fol podrzavaju, a kad okrenu ledja...s tim niko na kraj ne moze, samo za izbjegavati u sirokom luku.
USA 01.09.2010. u 12:48 Bosnjaci su jurisali i sa polupraznom flasom pive na tenk Hvala ti na ovom komentaru,ja sam lično proljeća 1992 g bio na jednoj od tek postavljenih ratnih linija i na strani TO BiH u mom rovu je bilo stari ruski dobošar sa 6(čest)metaka i jedna gajba molotovljevog koktela,a sa druge strane kompletan arsenal jna,nemam potrebe da lažem,ovo je živa istina.nekažem da je svagdje tako bilo ali u većini slučajeva jeste.
govori ti bosnjo u svoje ime, znas!!! A palestina nas zanima i sve to, lazes ti, ti si neki presvuceni srbin, nas zanima i te kako nasa braca, i sad si kao juda sto se odrekao isusa prije nego je pijetao triput zakukurikao, a kasnije se objesio!!!
ahaha. bas fino, ne volete moju poeziju, bre? pa me nesto blokirate? pa, dobro...a bas je bilo dobro, a? steta...
sad 01.09.2010. u 11:08 mene samo zanima sto oni uvode demokratiju u iraku, a ne u kuvajtu ili saudi arabiji...sta vi mislite, bosnje, ima li kakvo objasnjenje? za sad Ti o tome razmišljaj,mene to ne interesuje,neko vam je isprao mozak da za Bošnje nešto znači arapski svijet,da ti kažem slabo šta znači,jedino sveto mjesto,Kaba u SA zbog Islama a ostalo slabo,slabo. Bošnje interesuje Bosna i Hercegovina,NATO i EU ostalo je manje važno.
sta je bosnje, sta ste utihnuli, dal je java ili san, jeste li se ustipnuli, da vidite sanjate li il je java, cemerika prava, sad ce pare, samo malo, da prebroji obama sta je jos ostalo, bice nesto i vama, obecava obama, dace malo zemlje srpske, da ne bude gladi, tako to amerika radi, svojim slugama pokornim, mozda nesto bude, a zasto da gadove pretvaramo u ljude!!!
sta se zeleni u gori bijeloj, jal je trava, vec bi pozutjela, jal su nasi zeleni, vec bi se pokrenuli, ma se zeleni nato avione, bombarduje srpske izbjeglicke kolone!!! za njim idu kokosari, kuce pale, i pljackaju brale!!! to je nasa prva, brdsko planinsko slavna, ni jedna kokosarska joj nije ravna!!!