Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neki dan pišete da nema potrebe za trećom dozom ko je primio Modernu, otkud sad ovo?
Sve je to psihološka igra sa ljudima, inače oproban recept slamanja ljudske psihe kontradiktornim informacijama još 1920-tih, čime se priprema(o) teren za veliko ZLO!!! Taktika opisana u Frankfurtskoj školi početkom 20 vijeka je identična ovoj sada, stavka po stavka! Zato umjereno, a najbolje nikako ne pratiti zvanične medije i portale
Jednom kada skontate da ste dio jednog velikog projekta tada ce vec biti kasno. Tada mozete jedino zavrsiti na naslovnoj statistici koliko je umrlih u drzavi, entitetima ili kantonima. A do tada zivite u zabludi. Lp.
A druga polovica za jedan mjesec. Idemo dalje.
Kad su primjetili da narod odustaje od druge a naročito od treće doze, smislili su ,pola' treće...da izgleda manje opasno.
https://nomoresilence.world/category/moderna/
Jučer pišete da nema potrebe za trećom dozom, danas da je potrebno pola treće doze Half vam Matere nabijem
1/4 pa ce onda 1/2.
Pola treće doze, a morel bar dvi trećine
Neko ovdje uzima velike pare a raja se svadja ko je vakcinisan a ko nije tako ti je to danas politika nema nista sa medicinom nego zavadi narod pa vladaj i slusaj sta kazu na fakebook i na klixu nece niko da se posavjetuje sa doktorom.
Prijatelju, danas su doktori najveća ghovna, i izdali su sva osnovna načela medicine i humanosti! Ili misliš da je slučajno da širom svijeta potplaćeni doktori reklamišu neispitani genski tretman, dok medicinsko osoblje koje uživo vidi užasne posljedice bocke kod pacijenata sve više odbija da i samo bude izbockano
Moderna je broj 1. vakcina.
SDA💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Jel se moze odmah primiti ova lapo treca doza ili moram one prve dvije roknut pa onda. Izgleda da ce ova bit najbolja.
Biće ti najbolja 8. po redu, a kažu da će 9.omogućiti najbrže putovanje u vječna lovišta: već pogled na lipide i nanočestice i grafen u flašici će ih navodno povezati sa cca 15 milijardi opasnih čestica koje primaš po dozi bocke, toliko će sve to napredovati! Ali šta te briga, već nakon prve doze prestaješ biti ljudsko biće, jer su ti geni manipulisani, tako da hebe te se šta je dalje u procesu tranzicije od čovjeka ka transhumanoidu
Samo SDA do kraja zivota! ☝️☝️☝️💚💚💚💚💚☝️☝️☝️
Primio sam vakcinu al ovo je bas zajebavanje posto ni oni sami pojma nemaju nit šta prodaju nit znaju za šta je dobra?
I ovi iz vlade KS bi se izjasnili, ali trenutno su zaokupljeni postavljanjem direktora i nadzornih odbora, evo vec godinu dana!
Zar nisu rekli ovi iz Moderne da ne treba treća doza. Koga vi lažete sad?