Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nista onda ostaje samo da im uvedete demokratiju kako samo vi to znate
ako je ponestalo vjecu sigurnosti vi napadnite...bacite destetak atomskih na kima...doduse vjerujem da ce i on baciti desetak na vas...nek se roka...:)
Bravo Kim. nemogu ti nametnuti beogradski scenario,ništa od pedero-parade (nap. prev. " parada ponosa" prema shvatanjima ponosnih zemalja uglavnom prozapadne kulture).
Jedini je adut ostao da ne daj Bože uvedu sankcije na iphone X. Sad ga je Kim nadrljo, neće valjda biti toliko nehumani.
Evo ga - sad ce svjetski kauboji opet jahati tomahawk rakete i s Kinom indirektno zaratiti...
nesto mi govori da ce USA i kod njih naci ogranke islamske drzave koje treba napasti u sto kracem roku...
U prevodu: Ne znamo sta da radimo.
ako je ponestalo vjecu sigurnosti vi napadnite...bacite destetak atomskih na kima...doduse vjerujem da ce i on baciti desetak na vas...nek se roka...:)
najbolje rješenje za vas bi bilo fiknut jedno 5-6 hidrogenki i sve za pet. Pod sloganom- amerika amerikancima a svijet židovima
nije problem radi vase hegemonije pobijte 15 miliona ljudi
nuklearno oružje je prevazidjeno, svaka budala sa parama može da ga ima, znači morate skontati nešto novo