Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad moze u porno industriju, ime vec ime za tu bransu.
indijska cigancica rumena ko jabucica. kaze Sadik Ahmetovic da bi je povalio al je stara brate za njega, voli on 7 ili 8. razred osnovne.
Krepaj kucko ciganska, otac joj je iz Indije, otamo potjece indijskociganski otpad siptari. fuck Usa
Pitanje je vise veliko dali je Trump uopste svjestan i dali uopste vec zna sta su UN.Mislim da vise mnogih svojih postupaka nijevni svjestan
@mileopanak Dobro je jarane, kako si ti?
You are on a killing spree!!!!The blood is on your Hands!!
Prepala se dodika sa crne liste 😂😜
Nešto grize rekao bih, možda nešto Dodikovo!!!
evo sokirana sam....
mora da je nesto protiv duduka kazala, pa su je otjerali dudokovi jarani u administraciji trumpa.hm tko ce znati, duduk je opasan pogotovu sad kad je haman predsjednik.
kučka, na faci joj se vidi
Dobro zubalo.
sad ce ona iz revolta preci kod kim yong una ili kod dodika...
Da je kod nas, sad bi osnovala svoju stranku.
ŠTETA
odvratna je bila.
znas je ?