Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvrijedili ste putina.Nemojte ubuduce to raditi bez najave😂😂
Putko nam se uvrijedio, kmeeee, hoche li mu srbi i srbska djeca brisati znoj sa čmara kada mu ameri unište nadu za životom, odgovor će biti uskoro..
Trump je nas eroj on je srbin
E moj Antonov, ako je tebi Putin Bog, nije Trampu.
Meni se cini da je Putin pravi gospodin iako mislim da druga strana to nije zasluzila. Ponavljam - zapad bi trebao da proslavlja ovog covjeka jer kada njega ne bude bilo jebali ste jeza.
Ovo je sharada. Jedna obicna sharada. Samo sa milion mrtvih :(
Koliko ja vidim a vidim izgleda dobro "Majćica Rusija" je ipak samo tigar od papira.
Rusi protestvuju ka sivi sokoli a USA ih bombarduje ka pošljenja kurva.
sta se i ova Rusija umislila ko neka sila :D
Hahahaha...,nemojte ga više vređati.
DODIKČINA NA APARATIMA HAHAHAHAH!!.
PUTIN JE PROŠLOST!!.
Bosnjaci su top glupani u svijetu. Gledaju svjetsku politiku kroz prizmu jesul srbi sa njima ili nisu. Amerikanci su najvece zlo danas
Pa to nije realno loš način da se gleda na svjetsku politiku jer su srbi bolestan genocidni narod i koga god oni podržavaju on nikako ne može biti dobar za nas i za civilizaciju..
Ne jedi one stvari da ne kazem koje imali ste svoju sansu sinoc, i niste smjeli prnuti zato suti i ne blebeci,obecali ste presretanje projektila a umukli ste ko kuje
torbicom ga fuade...