Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plasi me cinjenica da se kod nas traga po mjesec dana za covjeka koji usmrti dva pjesaka na veoma prometnoj cesti,plasi me da ako se kod nas desi nesto ovako da necemo smjeti ni na prozor da pogledamo,zao mi je ljudi koji su stradali ali mi u bosni stradamo svaki dan i nastavit cemo da stradamo zbog nase nesposobne vlasti.
Joj sto mrzim ovu floskulu, "vise nista nece biti isto", u kontekstu terorizma su je poceli koristiti nakon 11 Septembra i dan danas i mediji i kvazipoliticari i tako dalje, koriste bez ikakvog znacenja i sadrzaja.
Beč je grad za primjer svim drugim gradovima, uređenje, infrastruktura, ma sve
Siguran je haman ko I banka iz koje si došao.
kakva glupa izjava
Nijedan grad na svijetu nije sasvim siguran za zivot,siguran samo citav Island iFarski Otoci ,njihova policija uopste ne nosi oruzje I uopste nemaju vojsku,na njih se svi moraju ugledati
@mujegostiuneumu masa moje familije zivi gore..fazon je sto gore nije rimokatolicka crkva koje su se kutarisali nego luteranska..katolici su uvijek bili skloni nasilnom pokrstavanju.
U tom i jest problem što policija ne radi svoj posao. Njima je važno da si platio parking i registraciju a što u autu imaš automatsku pušku - to nije njihov priblem. Znam da će neki reći da je to učinio pojedinac i bolesnik. Ali on je proizvod i predstavnik puno veće grupacije. Možda ovakve stvari otvoreoči zapadnjacima!?
Nece biti isto uvesce jos vecu kontrolu znamo.
pasti će cijena stanova, a studenti iz Bih da se vrate kući, da studiraju kao s a djeca, ne na opranim parama...
moj komsija koji zivi u becu prije par godina napio se i zaklao komšinog kera bruku para morso da plati fa ne ide i zatvor
Puste ulice jer je lockdown danas klocu.. gdje ti zivis
@bpcpatko..jel ono si ti zadužen za pelene u ševeningenu..
Sve ce biti isto ko i prije, samo losije.
drzi se Bec,Njemacka