Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj, cuj, a sta je sa c.ifutskim postrojenjima s.ve t.i j.e.bem u zvalje dubre cio.nisticko/fa.sisticko... ????
@IstinaBoli A koji su faktor pojedinci da kada im se cundara digne da ulaze i izlaze po kojekakvim vojnim bazama,sto to ne rade po USA,Israelu,France,VB itd. Otkud pravo da kada ko pozeli moze da ulazi u tudju zemlju bilo gdje,sta ako je u pitanju spijunaza i sl. Sta kada bi tebi svako ko sumnja u tebe imao pravo da ulazi u kucu i pretura ti kucu kako mu je cejf i kada mu prahne... Jesi ikada na taj nacin razmisljao ili jos nisi dorastao na taj nivo razmisljanja?!
Kad su Židovi protjerani iz Palestine prije oko 2000 godina što su optuženi da su izdali Isusa, rasuli su se po svijetu gdje su sredine bile homogene, odnosno nije bilo tako mnogo pomješanih naroda kao danas. Nisu domaći u zemljama u kojima žive, a vrlo su pametni moj kiki, drže se zajedno i pomažu jedni drugima, i tako su uspješni pa su u vrijeme kriza svima postali trn u oku. Ako misliš drukčije probaj nabrojati navodne židovske \"grijehe\" po zemljama iz kojih su protjerivani, jednu po jednu: \"grijehe u Portugalu, Španiji, Ukrajini, Poljskoj, Naravno da ne znaš. Sve što ti možeš je braniti svoj stav uopštenom pričom, ništa precizno. Za razliku od mnogih drugih Židovi nemaju nekih grijeha u tim zemljama iz kojih su protjerivani. Samo si neobrazovan pa misliš da su ovi stvarno kao narod kolektivno krivi za nešto. Nisi se trebao ni javljati kad ne znaš objasniti ono o čemui pričaš. Ili ako hoćeš možeš nastaviti sa generalizacijom.
@@smrtfasizmu Kad su Arapi napali Židove godine 1948-e, bilo je vrijeme da se počne razmišljati o atomskoj u rujkama Židova. Prošli su progone od Portugala i Španije u petnaestom i šesnaestom vijeku, progone u ukrajini i Poljskoj u sedamnaesto i osamnaestom vijeku, kao i Hitlerov progon i masovne egzekucije u Evropi u dvadesetom vijeku. S druge strane, Iran prijeti Izraelu govoreći da mora nestati. Nije im trebao još jedan progon od Arapa. Potpuno opravdano posjedovanje atomske bombe. PS: Pakistan ti ima atomske bombe. evo pitanje na tvoj post koji bi svaki normalan covjek postavio sa nekom logikom A STO SU IH PROTJERIVALI SVI SIGURNO NE STO SU DOBRI? ispade svi ne valjaju osim njih a jedino oni u svijetu prave sistematski pokolj.. malo se presaberi..
Kad su Arapi napali Židove godine 1948-e, bilo je vrijeme da se počne razmišljati o atomskoj u rujkama Židova. Prošli su progone od Portugala i Španije u petnaestom i šesnaestom vijeku, progone u ukrajini i Poljskoj u sedamnaesto i osamnaestom vijeku, kao i Hitlerov progon i masovne egzekucije u Evropi u dvadesetom vijeku. S druge strane, Iran prijeti Izraelu govoreći da mora nestati. Nije im trebao još jedan progon od Arapa. Potpuno opravdano posjedovanje atomske bombe. PS: Pakistan ti ima atomske bombe.
U sta je on gledao pa sumnja ? U kasike ? Grah ? Amerika,Francuska,Britanija,Izrael,Rusija,Pakistan, Indija, Kina itd... Ko ovim majmunima dade ekskluzivno pravo na nuklearno naoruzanje? Sto su oni bolji od nekoga drugoga ili vrijedniji ? Sto se mene tice mogu ga svi imati.Odhebaus vise ba.Dva svjetska najveca krvoprolica su pocela ko ??? gdje ???Koje licemjerstvo fasista upakovanih u odijela ,kravate i mercedese.Koje zvijeri braco mila !
Srbine.... Srbija ko Nokia svaki dan sve manja i manja da ste vi takko dobar narod kako pricate ne bi svi bjezali da se otcjepe od vas
i pitam se je li tesko naci licemjerje u jucerasnjem svjetski-presutnom bombardovanju Gaze - gdje su bombardovana skladista hrane i potrepstina i svjetskog terora nad iranom koji nikog nije napao.... mule mozda jesu ovakve i onakve ali one su prijetile brisanjem izraela samo ukoliko iran bude napadnut....
Isti scenarijo iz Iraka,zar to nije i suvise providno i sramno....
Samo naprijed Iran, njihov arsenal se blizi 100 N-bombii uskoro ce prestici Pakistanski i Indijski atomski arsenal!
„Trebalo bi da bombardujete Srbe”. (Papa Jovan Pavle Drugi – Reci upucene predsedniku Klintonu tokom javnog pojavljivanja u Denveru) „Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista”. (Izjava Žaka Širaka, predsednika Francuske, za ruckom, juna 1995. povodom sastanka Šefova vlada država clanica EU) „Molim se da se vatra nebeska obruši na Srbe”. (o. Pjer, poznati francuski sveštenik – humanitarac, po povratku iz Sarajeva i posete Markalama 2, na konferenciji za štampu) „Što se Srba tice… To je danas jedan bolestan narod”. (General Žak Kot, bivši komandant UNPROFOR-a u Bosni i Hercegovini, Vojni mesecnik Difens nacional, jun 1997, Pariz) „Srbi nisu narocito pametni”… „Srpska deca se vice nece smejati”. (Lorens Inglberger, bivši državni sekretar SAD)
Hvala ti Bože što nisam srbin
@SVIJET Dva su kompleksa koja tebe razaraju MOJ BRATE PO PRDJEDOVSKOJ KRVI...PRVI JE ŠTO IMAŠ 80% SRPSKE KRVI U VENAMA, A OSTALIH 20% JE MJEŠAVINA TURAKA, ROMA, ARNAUTA I KO ZNA KOGA JOŠ, A DRUGI JE ŠTO SU SRBI ARIJEVSKI NAROD ZA TE KOJIMA TI PRIPADAŠ, ŠTO SU VIJEKOVIMA VODEĆI NAROD, NE SAMO NA BALKANU NEGO U SVIJETU U NAUCI, KNJIŽEVNOSTI, UMJETNOSTI, SPORTU... ZATO SE POKLOPI I M.A.R.Š U TOR OD 24% BiH TERITORIJE GDJE VAS EUROPA I AMERIKA IZOLIVAŠE KAO ZARAZNU BOLEST U ZDRAVOM TIJELU EUROPE... ZATO, NE K.E.NJ.A.J SA OTRCANIM FRAZAMA KOJI ŽIVE JOŠ SAMO U PLITKIM MOZGOVIMA BOLEŠNJAKA-BOŠNJA POPUT TEBE..IMATE SAMO DVA VELIKA IMENA U VAŠOJ JADNOJ HISTORIJI, KUSTURICU U SELIMOVIĆA I NA NJIH STE SE P.O.S.R.A.L.I KAKVI STE JADNICI...ZATO U TOR I NIJEDNE VIŠE..
DANAS JE SRAMOTA REĆI DA STE SRBIIN, BILO GDJE U SVIJETU. MISLIM STVARNO DOSLOVICE. SAMO POGLEDAJTE KO IM VODI ZEMLJU, A U SVIM NOVIJIM FILMOVIMA, SRBI SE SAMO VEŽU ZA KRIMINAL, UBISTVA, GENOCID, PALENJA, PLJAČKE, SILOVANJA ITD.... JEDNOSTAVNO REČENO ZA SVE ŠTO JE NEGATIVNO I BOLESNO U DANAŠNJEM SVIJETU.
Jednostavno pitanje: ako Iran razvija nuklearni program u miroljubive svrhe, zašto ne dopusti inspekcije od strane IAEA?
Ovaj cionisticki spijun i dalje nastavlja obmanjivati javnost za racun ludjackog rezima iz Tel Aviva, koji uz SAD predstavlja stvarnu opasnost za cijeli svijet.