Izašla iz zatvora nakon četiri godine
0
Amanda Knox oslobođena optužbi za ubistvo
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvratni Amerikanci, treba im zabraniti izlazak iz SAD-a, svijet bi bio sretniji
pa nije po,r.nic
Kop je pratio slučaj od početka zna da Rudy Guede koji je priznao saučesništvo uz ubistvu, od prvog dana još od prije četri godine pa do ovog završnog žalbenog postupka ponavljao je da ovo dvoje nisu krivi niti da su bili prisutni u toj kući za vrijeme ubistva.
qurwa
I ŠTA JE ZAKLJUČAK NA KRAJU SUĐENJA? ŽRTVA SE SAMA IZBOLA 40 PUTA, A CRNAC JE PRIDRŽAVAO DA NE KLONE. BRAVO
To je to. Odmah zenu na naslovnicu, to sto je i on oslobodjen je skoro nebitno. Jel ovo nova americka \"niste nevidljivi\", poznatija i kao \"pokusajte da imate stav jer ste kao bijeli strejt muskarac gradjanin drugog reda, idete u zatvor\"?
Vodi ga kuci...
pa naravno američka posla, još jedna caka advokata i forenzičara, ubice na ulici......prilika za još jednu rekonstrukciju na kanalu ZONE R....samo što ovoga puta forenzičari ne rješavaju već ruše slučaj.....kako god ja mislim da su krivi
Ma ja crnca optuzi a ove oslobodi kakva gadost
@NARAJCAN Pa to i ja kontam...nigdje veze...kakavi su to uzivici...
U sudnici se nakon saopštavanja odluke o oslobađanju Knoxove i Sollecita začuo uzvik odobravanja. Šta su to vikali, yessss, o maj gad yesss! ??