Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga će biti sve više i više u Evropi. Evropljani sve manje vole došljake, a naročito muslimane. Naravno, mi ćemo da im držimo predavanja i govorimo da su divljaci a mi isto mislimo o migranitma.
Prvo, Bosnjaci pripadaju evropskom bijelom narodu i zato su domacini bilo gdje u Europi. Islamu u Europi nije mjesto , izuzev Bosne u kojoj se praktikuje islam kroz bosanske obicaje. Drugo, migranti se s ciljem salju u Europu kako bi se unistila bijela rasa s toga se migranata moramo rijesiti Poz
@10BrdskaBrigadaARBIH Pa što se onda ti bošnjaci ne vrate u Bosnu, pa uživaju sa kulturnim sunarodnicima?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Alma bona, ti ces u Austriji uvijek bit stranac i tacka. Na tvoje pitanje "Šta je da bi neko postao Austrijanac" evo ti odgovor - moras BITI Austrijanac. Nema tu hu ha, ovo ono... Il jesi etnicki, krvno, pripadnik nekog drustva ili nisi. Ti nisi. Ti si Bosnjakinja i koja zivi u Austriji i koja hoce da bude Austrijanka. Neces to nikad bit, isto ko sto nikad neces postat Mongolka ili Kamerunka. Ljudi su ti dozvolili da boravis u NJIHOVOJ zemlji, budi zahvalna i suti! Kraj price.
@KvachicaShachir Kontam tu sustinu bolje od tebe. Niko ne tvrdi da ona nema pravo da nekog predstavlja, vec je stvar ovdje u njoj i ovoj njenoj pateticnoj prici o tome kako se postaje Austrijanac. Covjek je usputno spomeno "Nismo u Bosni" (svega 3 rijeci), a ona tu ufatila pjenit i kukat ko da je njoj neko nesto duzan. Sto nije nastavila radit svoj poso? Nije tema sjednice bila odakle je ona. A sto se tice "ad hominem", cojk je u pravu. Bosna jest sjebana zemlja, iz prve ruke tvrdim.
@KvachicaShachir Kontam tu sustinu bolje od tebe. Niko ne tvrdi da ona nema pravo da nekog predstavlja, vec je stvar ovdje u njoj i ovoj njenoj pateticnoj prici o tome kako se postaje Austrijanac. Covjek je usputno spomeno "Nismo u Bosni" (3 rijeci), a ona tu ufatila pjenit i kukat ko da je NJOJ neko nesto duzan. Sto nije nastavila radit svoj poso? Nije tema sjednice bila odakle je ona. A sto se tice "ad hominem", cojk je u pravu. Bosna jest sjebana zemlja, iz prve ruke tvrdim. Nije slago
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Samo jedno mjesto se zove dom! Gdje god odete vječno ćete biti stranci, kako vi tako i vaši naraštaji!
Sta tu ima cudno sto Austrijanci ne vole dosljake? Pa ni u sarajevu ne vole dosljake iz Istocne Bosne, Sandzaka, Hercegovine, centralne Bosne...a kamoli tek migrante iz Pakistana
Đaba minica. Za njih si opet muslimanka.
Hoče on sa našim ženama da se zamjeri
Suti bona- kao ti si neki "faktor"!🤐😤
Sad će nju Kurz pravo u Bosnu vratiti :)
Eh Alma, to je za mene samo dokaz vise da smo svi mi, bez obzira koliko daleko napredovali i na kojim pozicijama sjedili, za njih uvjek bili i ostali auslenderi. Iskreno, bilo bi mi najdraze kad bi svi mi rekli, ma ko vas sisa, ima i u Bosni sta za jesti Kad bi svi ono sto smo naucili na tom zapadu prenijeli u BiH, sumnjam da ne bi bilo efekta
djaba ti pasos i glasovi. nikada te nece prtihvatiti ko svoju. Pise u Kur'anu: Nece te prihvatiti dok ne prihvatis vjeru njihovu ( nekako tako ) Kaka crna civilizacija oni ...amaan .
Jeste vi"poturice"-civilizacija! Mars gubo!
tako lutko lijpa
Ma Austrija je u 'urcu treba poslati naša tri musketira tamo da to dovedu u red i sve zavade.
Alma, šta si uzela????? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sta bi Isus na ovo rekao :))) ljakse jedan uobrazeni austrijski ....dvolican i slican ovim nasim komsijama sa istoka i zapada.
Alma, yebi mu majku nacističko fašističku!!!! To je ta kolijevka demokratije... puu
Nemoj ni biti tu, stvarno nisi tu, ne znam gdje si? Šta ona traži među fašistima(po tebi)? Vjeruj, bolje joj je sugurno nego nama ovdje, a ovako čak i kupi bodove ...ona je patriota!
Tako treba Pismeno sestro Svaka cast
Bravo Alma,ponosni smo na nase skolovane i uspjesne ljude kako u BiH tako i u dijaspori. Svaka cast!
A vjerovatno ni pametniju !