Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo lice amerike je izrael...Gdje god se amerika spominje samo zamijenite riječ sa Izrael i sve je onda puno jasnije...
sade sav sviet vidi da su chetnitzi i to nemogu više sakrit. e o kakom pravu more chetnik govorit i naredživat pitam ja sve kad se zna da je zanji stupanj trumpove manijere da se uništu i pobiju svi muslimani
Sta bi bilo kad neko izasao da protestvuje proti tebe kao sto je protiv Trumpa. Nije to moj Ajatolahu usporedivo. Iran je u dubokom mraku za razliku od Amerike. A Trumpova je bilo i bit ce ali je sistem taj koji je odrziv.
Da je korumpirana, novcu podredjena, prljava sto se tice vanjske politike- jeste. Ali...u Americi mozes da seres sta hoces i protiv koga hoces i kolko hoces; ako ti nije mrsko da radis i pocnes od nule, mozes cuda da napravis zahvaljujuci jedino svojoj sposobnosti i niko ti nece stati na put da zaposli dajdzica ili trecu rodicu. Mozes karikature Isusa da crtas po cijeli dan i nikom nista. Kada Iran bude imao sve ovo (minus prva recenica), onda se javi...a do tada, odyebi.
jesili ti od nule cuda napravila?
@Lowac jesam, sto pitas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
in vi ni oni niste baš primjer da nekom morališete
ne volim i ne podržavam trumpa ali isto tako ne volim i ne podržavam ove prikaze u iranu koji još misle da je zemlja ravna ploča i da sunce kruži oko nje. iranski narod mora pokrenuti revoluciju i skinuti s vlasti spodobe koje unazađuju iran zadnjih 30 godina.
Ne valja mu Amerika, a udružili se sa Amerikom kad je trebalo Sadama sunniju svrgnuti. Eto nek vam je krstoyebska rusija bolja... Ne valja im Amerika , a objeručke prihvatili oružje koje je Amerika dala njima i njihovim šijjskim milicijama u Iraku za borbu protiv ISISa Ne valja im Amerika, a njima rado naftu izvoze Ne valja im amerika a puna Amerika iranskih stanovnika Svi mi zavisimo od Amerike na zemlji, zato barem poklopi brnjicu i ne žali se, jer ste još veći licemjeri
sadam je i 1990 i 2003 tokom americke invazije vrsio evakuacije i ljudi i vojne opreme u iran. 1988 iran i irak su rijesili nesuglasice i zaustavili bratoubilacki rat koji je sponzorisala usa. ne baljezgaj.
@Separatista3 Veze ti nemaš. Mozak ti se izgleda suši. Nemoj dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je se ovom kralju dočepati onih tajnih brojeva 😂😂
Pa pokazite i vi.... ne budite kukavice!!
GLEDAJ OVOG PRIKRIVENOG AMERIČKO - IZRAELSKOG i RUSKOG IGRAČA. POSSEERREM TI SE NA TU CRNU ŠUBARU I BRADU, POGANI ŠEJTANSKI SLJEDBENIKU !
Cuvaj zivce.... trebat ce ti!!!