Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zivko g.lu,p.an,e procitaj bar osnovno prije nego pocnes da bulaznis ovdje, barem osnovno... V. Britanija nikada nije vladala Sirijom, Nego Osmanlije pa FRANCUZI...
cim Basar pobijedi , Sirija ce prestati biti baza Sunitskog islamskog terorizma, to je sasvim sigurno ! sa druge strane, Turska ce dobiti par miliona novih podstanara koji ce i Turskoj poceti praviti probleme pa ce ih Turska najuriti , najvjerovatnije za sunitski dio Iraka ... slazete li se sa mojom prognozom ?
Ne postoji 'sirijski narod' . Sirija je vjestacka tvorevina Velike Britanije. U Siriji zive Kurdi,Druzi, Arapi strogo vjerski podjeljeni na siite,sunite i alavite,tu je i par miliona miroljubljivih Palestinaca. Madzu njima ne postoji nikakvo jedinstvo ni povezanost,samo ih je sila Assadove porodice drzala zajedno,prije toga su bili pod kontrolom turske imperije. Turska imperija ih je silom drzala na miru,isto kao i Bosnu. Poslije odlaska Turske,Britanije i Assada sada idu u rat do istrebljenja.
čitam glupe komentare pojedinaca, ponekad moram i prozor da otvorim da ta glupost izađe van..koliko ljudi vjeruju medijima------čitajući pojedine izvjestaje iz londona sto plasiraju i ostali--sirija bi davno trebala biti pod pobunjeničkom kontrolol.Sirijski ministar informiranja: "Napredovanja pobunjenika su fantazije, a šire ih mediji koji huškaju protiv Sirije"
ipak su amerikanci imali pravo, bez obzira što ih bošnjaci mrze.
Halep
tako je to kad glupi rusi i kinezi stave veto samo da bi kako-tako kontrirali amerikancima. a, sirijci sad to nemilice koriste mlateći sopstveni narod koji nije za stogodišnju vlast jedne familije.
"Arapski diktatori misle samo na sebe, a nikako na narod. Sirijski narod se pobunio protiv nepravde kako bi odbranio svoju cast i muslimani moraju pruziti podrsku sirijskom narodu a ne samo Turska ...