Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je ruska demokratija ... to je jedna perfidna diktatura gora nego za vrijeme staljina .... sada u zatvoru imaju vise slobode ali svaki demokratski bunt se kaznjava .... ovu diktaturu je kopirao i vucic, pa i dodik, covic je u pokusaju, bakir ionako ne kontrolira sebe a tek bosnjake ...
jedina sloboda je ekonomska sloboda
@xyzq Ti si glup i funkcionalno nepismen a mislis da si genije jer si popusio par teorija zavjere u koje vjerujes jer nemas apsolutno nikakve kriticke ni logicke sposobnosti. A ni korisno znanje. Da sutra umres popravio bi prosjek planeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svuda ista diktatura. Od Putina preko Trampa do Erdogana. Jedino nam ostaje da se preselimo na mjesec
Nije ista. Trumpu se sprema smjena i cak vrlo vjerovatno i robija. Putko ce biti sretan ako umre prirodnom smrcu, bez da ga ne ukokaju njegovi. Erdogan pak mozda izgura najduze... no ima dobre sanse da bude smijenjen kad krene serija od Trumpa pa dalje. Jer Trump ce povuci Putina a Putin one koji se vezu uz njega. Rusija JOS nije okusila sta znaci kad ti Amerika legne na ledja. Jos mogu da svercaju opljackano vani. Jos ih nisu poceli kupiti helikopterima u po noci.
moj Navalni, nisi navalio dovoljno.
Bas me iznenadjuju te vijesti iz Putkolanda.
Zabranio Putin da mu se Amerikanci petljaju u politiku.. pametan covjek kao i Erdogan Samo naprijed protiv najkorumpiranije drzave na svijetu SAD
Sine, diktatura.
Eeeee tako se ti radi...
Neka proba u Ukrajini. Kad ima mjesta za Sakasvilija, naci ce se nesto i za ovu americku pudlicu. U Kijevu se svakako okupilo birano drustvo. Grabi ko sta stigne.
@sashapuskin Ruska kuučko.
@CDS https://www.youtube.com/watch?v=AUCEk9Os-tQ I ustani, majmune jedan :-)
ovaj mi malo liči na senada šepića, onako visok, pomršav, sličan izgled glave
rusija se približava sj.koreji po načinu vladanja
@shazhudin dobroj e si nam to objasnio hahaha
@shazhudin juga je daleko od raja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)