Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo.mi i.amo u BiH demokratiju i mozemo je sebi u guzicu nabiti mozes izaci na pola carsije i govoriti da je SDA zlocinacka organizacija i znas sta bude. naidje Bakir u audiju od 300 000KM nasih para i samo malo jace pojaca muziku da te ne cuje
Lika slucajno podrzava Soros kao i FEMEN pokret..zaboravili ste,one cure sto se skidaju i prekidaju hriscane i muslimane...ali ne Jevreje..ne,nisam antisemit,ne mozes imati antisemitizam bez semitizma
Bošnjo kritikuje Rusiju po pitanju demokratije a hoće da pobije makar 75% sopstvenog naroda....
Vide se ostatci Đikanistana.
Carstvo tiranije
Ono predstavljas se djevojci I kazes ja sam Navalni 😂😂😂😂😂😂
TO JE TA FINA RUSIJA I NJIHOV POŠTENI PRECJEDNIK PUTIN JE TIRANIN, RUSIJA ZEMLJA PUNA INCESTOIDNE DJECE I BRAKOVA UHLJUPI PRAVOSLAVNI SAMO ŽDERU KRMETINU I VOTKU... A NEPRAVDE, KRIMINALA I KORUPCIJE NA SVAKOM ČOŠKU !
Stvarno je liberalni sljam vece zlo od fasistickog sljama. U Rusiji, u Americi, u Evropi. Svi su ograniceni, fanaticni glupaci. Bas kao i radikalni islam i IDIL. Ne zna se sta je vece zlo za covjecanstvo i ko je veci neprijatelj zdravog razuma.
@enter2 Ne. Jedno je ukazivati na korupciju i boriti se protiv korumpiranog sistema, sto treba da rade svi posteni ljudi, a drugo je pozivati na proteste koje sponzorise zapad, izazivati nerede, praviti medijske predstave, a sasvim trece kad je sam borac protiv korupcije osudjivan zbog pronevjera i bog zna cega jos. A moj stav o liberalima se ne odnosi samo na Rusiju nego na cijeli svijet.
Najjači su ovi nepismeni i zatucani levati koji vele da je Navalni rješenje za Rusiju, da je Rusija najveće zlo itd. Mainstream mediji su stvarno fašisti 21. vijeka...A ljudi nikad gluplji nisu bili nego danas, širom svijeta...
Jok Rusija je prelijepa država, gdje su ljudske slobode zaštićene, a Putin je najbolji čovjek.
Putin NIJE najbolji čovjek, Rusija NIJE najbolja država na svijetu, i zato je KATASTROFALNO što stvarno danas Rusija igra pozitivniju ulogu u svijetu nego SAD i EU. To je moje mišljenje, a vi kako hoćete.
Demokratija nije uvijek riješenje.
sramota kako se ubija demokratija u Rusiji
@dubrava1929 đe si marksist
@dubrava1929 malo šematizirano.da mi je znat ko je taj krupni kapital