Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aleksandar Hemon: Amerika se bliži svom kraju, samo što to još ne zna Saudijska Arabija isto ce uskoro da bankrotira, Njemacku ce preplaviti izbjeglice.. Izgleda samo je BiH stabila, prosperitetna i perspektivna?!
shvatio si poentu :)
Stabilna je i ima raznih činilaca što je tako. Nahvažniji je da se polako shvata ko su pravi neprijatelji ove zemlje - države BiH > OSOVINA ZLA >. Svoju osovinu zla ima i SAD. Isto kao i u Bosni familija BUŠ, jevrejski lobi i vojska. Te, velika razlika ogroman broj siromašnih, bukvalno, tanak sloj srednjaša i 10% procenata onih koji sve drže u rukama. Takav sistem će pasti za dvije decenije!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Amerika vaka, Amerika naka, Putin vaki, Putin naki, a kad neki novi Hitler počne da vas loži u Evropi ili bilo gdje drugdje onda jelde "Aj, Ameriko i Rusijo, pomagajte!"
Mislim da bi Hemon nakon ove nepromisljene izjave prije mogao da izgubi BiH drzavljanstvo nego americko, jer svi znamo da niko ne voli Ameriku tako snazno kao nasi Bosnians. Mozda samo kosovske Siptaroze zvane Kosovari. Cak i da izgubi oba drzavljanstva, ni to nece biti tako bolno kao kad mu se moj drug lik5555 obrati sa rijecima "mars tamo g....cetnicko, licemjerno, idi u Srbiju ili Rusiju ako ti se ne svidja Amerika". Doduse, mnogi drugi komentatori su ga preduhitrili sa slicnim porukama, ali niko to ne radi tako slatko kao on :-)
Jest, jest sve je tako, ali ti Aco živiš u toj truhloj Americi i ne misliš otići odatle...., a čim pišeš da će ti poništiti pasoš znači znaš da si se posro u tanjur iz kojeg jedeš.
IC || XC || //////////////////////// NI || KA || || ||
toliki broj biliona dolara be z pokrica-najveca ekonomska sila-koja potresa cijeli svijet- svjetska banka ne postoji,un-vijece sigurnosti je u raspadu svjedski poredak u totalnom rasulu. brzi ratovi rusenje malih drzava su trenutno spasavanje haos koji je napravljen je poceo 90 ti a radi se samo kapitalizam je porobio sve male dok sam sebe nije nagrizao iznutra da je na granici totalnog rusenja
naravno, sve sto počne nekad i završi. svakim trenutkom zivoti ljudi, životinja,biljaka blize su kraju, tako da ovo nije nikakva mudrost. ali, velike drzave u historiji nisu padale brzo, vec su se raspadale vrlo polako,stotinama godina a stradavale su male i jadne drzavice u citavom tome procesu.
Liku LADNO preporucujem da se nebavi bilo kakvom pisanju i bilo kakvim izjavama...nije to za svakog! Glup!
Sad ce Ameri: Who is you? What you doing here?
jaro vrati se ti u Bosnu, ne možeš ti bez Bosne čini mi se
U igri 1:1 Hemon protiv Vučića vodi 125: 118 u komentarima. TOme ne treba komentator, jer Vučić ima stranku i državu iza sebe, a šta i koga ima Hemon iza sebe ??
alejalipa 92; Ne treba jer sam vec vani!Na zalost ja tebi ne mogu srediti papire za Raku ali mozes preko Maoce gornje!
Ipak je bosna islamisticko anti-americko gnijezdo!Fala bogu pa od pustih zelja nista!
Hemon 115 kometara, Vućićeva državna posjeta 112. Pa ko je uticaniji od njih dvojice u BiH ?
Hemone tako ti nane, jer znaš SVE: Jeli onaj PROTOKOL SIONSKIH MUDRACA bio pamflet poturen jevrejima ili izuzetan strateški dokument , nešto tipa Moljevićevog Načrtanija ??
Ne kaže džabe narod: Za dobrim piscem se diže velika prašina, a za krdom još veća !
Mogao bi ti Hemon dobiti po kakotnjaku za te izjave.