Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahahhahaah vucko na migovima
ma kakvi ratovi, sta vam je? to je stvar proslosti za europu....
nista specijalno, Srbija je od Kine nabavila CH-92A po karakteristikama identican dron. uz sve to Srbija nabavlja i dosta veci dron CH-5 ili Wing Loong II. To su dalekometni dronovi sirokme upotrebe domet im je recimo 2000 kilometara a nosivost bojevog tereta 1000 kg. Srpski prijatelji jacaju Srbe: 🇷🇺🇨🇳 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne dao Bog da se neko sjeti da na Srbiju baci svinjogripu bombu. Slaninari bi u roku od 24 sata pobili cijelu Srbiju.
hahahahahahah
OVO BI I FBIH TREBALA KUPITI, JEDNO 50 KOMADA I MIRNI SMO STO SE TICE SRBIJANSKIH TENKOVA, MOZEMO IH I U BEOGRADU DRAUFATI!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo vam dođe kvalitet kao i korejski Ak47 one davne 92' g😂😂😂😂😂
Zlu netrebalo, protiv komsija.
...cijeli region se naoruzava i sprema za rat samo Bosnjo gleda Zvezde Granda i cucla nargilu.
mi cekamo bracu otomane da nam posalju jedan-dva dzaba, bratski kao sto su uvijek pomagali bracu. a cekamo i nove vijetnamske helikoptere. samo trebaju da ih odsarafe iz postavki iz muzeja i stizu.
kad im ovaj dron uljeti na tekmu na marakani....
Obavjestite Albaniju da Jugoslavija i JNA odavno ne postoje😂😂😂
Zar onaj sto'e sletio na stadion u Beogradu nije bio 'Bayraktar? Nosio je zastavu... :]
I mi imamo O- dron -@, Bajraktarević Zehru model šinananinaninay F 53 😂😂😂😂😂😂
I mi imamo balone na topli zrak...sta sad?
Srbija nabavlja Krasuhu, sistem za elektronska dejstva dometa najmanje 300 kilometara. Rusi su Krasuhu isprobavali već, uspešno ometa komunikacije drona i onemogućava dejstvovanje oružjem jer dronu pomera nišansku liniju... Dronovi su neupotrebljivi ako imaš protiv sebe jakog protivnika. Ne gađaju dzabe njima Ameri talibane, a Azeri Jermene bez umreženosti PVO...
Sve što je neupotrebljivo Rusima, oni su dali Srbina a srbi se time diče 😂
Svasta Rusi imaju na papiru. Pa se na kraju ispostavi da je to ruska pr.dimahovina, kao u Nagornom Karabahu, Libiji... Naravno da nakon toga ide prica da im je jos samo falilo ovo, ili ono... Samo vi trosite pare na ruske ublehe, pomoce vam kao i 1999.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AKO ALBANIJA OVO NABAVI, ONDA NE ZNAM JE LI PAMETNO I SKANDIRATI "KOSOVO JE SRBIJA", ONO DA SE NE DOBIJE PO KICKI NA BATAJNICI!
U isto vreme Srbija: https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2021&mm=06&dd=29&nav_id=1883441. SU-25 na lizing jedna eskadrila, mislim da je to sasvim izvodljivo. Mnogo opasan avion.
ne mislim da su ti na lizing, oni su na pushing.
e.moj forto dok ljudi kupuju drolove ti ganjas neke staze niza šume
Barem ne podrumari kao ppdrumas
Albaniji je bolje da nabave dovoljan broj ležaljki i suncobrana, da se ne moraju ubijat međusobno zbog njih.
Bayraktari su napravili razbijali Ruske Panzire u Libiji I Karabahu.Napravili su pravu antipropagandu Ruskoj pvo
hahahahaahah Rusi su maestralno izveli operaciju zaposjedanja karabaha i nikad ga vise nece napustit. a Libija je u sustini bilo povlacenje Haftara zbog ustupaka Turske Rusiji u Siriji. Joj Muje kad pocnu geo politiku pametovat hahahah
Laži. Shvatam da je neko turkofil, ali ne škodi imati makar malo objektivnosti - MAKAR MALO. Bayraktari su u Libiji uspešno delovali do kad LNA nije nabavila lovačke avione, od tada više ne dejstvuju. Bayraktari su u Libiji uništili jedan pvo sistem PANCIR-S1, i to prvu varijantu koju je UAE nabavila pre više od decenije. Ipak, Pancir je bio sam, bez podrške, radar je bio isključen, a nije bilo više raketa i granata u topovima. To je zbog neobučenosti i logistike!