Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta da radis sa \"nezavisnom\" drzavom, ako svi bjeze iz nje??? Sad im ne valja ni Makedonija, pa, odvalite im malo Makedonije, sa zadovoljstvom cemo posmatrati i taj cin!!! Stiglo vas...a tek ce...
Cudo kako se ne otimaju za vasu najnovije nakantarenu \"drzavu\" Kosovo, nego da ukinete vize, netragom bi nestali sa Kosova!!! Uaaaaa!!! Koje greske!!!
Zapad sam sebi skace u stomak, bumerang tek stize, vidjecete vi jos...a bili ste upozoreni!!! ne znate vi s kim ste imali posla, s kim ste usli u saveze!!!
Ukinite vize Kosovu, kad ste face, a??? Sta je, trta??? Kako se mnoze geometrijskom progresijom, bice vecina u Evropi cijeloj!!! A da rade, nece, a u skolu nece, a samo droga i to...kriminal, sverc...samo naprijed!!! Da ukinete vize sutra Kosovu, ostalo bi samo ono sto je u vladi i sa milionima na kontu!!!
Salji dalje, magarac ko vrati!!! Sad cete vi vidjeti sta ste uradili!!! Sta uradi, Strahinjicu bane!!! Preplavice vam Evropu, jos kad ukinete vize Albaniji, odjednom ce svi sa Kosova imati Albanske pasose, a mozda i Makedonske, a mozda i Srpske. A jos ako ukinete vize Kosovu...sad je vas red da ih hranite jer su Jugosloveni dovoljno. Dece 9. Ko to nije socijalni slucaj sa devetoro djece??? Ko ce da hrani sve to??? A bre...salji dalje, magarac ko vrati!!!
Ja sam već u Belgiji i prodajem sa Šipcima kikiriki kokoice i ljizala.... to su moja braća, a i karali su mi sestru
NIKO NA SVJETU ne voli SIPATARE osim SARAJEVA .. treba sto vise siptara useliti u federaciju
Znam ja to, nego kazem... cijeli svijet je svrsavao na njihovu borbu za nezavisnost, kao da su ono pleme iz \"avatara\"... zaboga Siptarima su bila ugrozena prava u Srbiji, oni se bore za slobodu... a kad ih treba primiti kod sebe i dati im prava, onda druga prica
Me, genijalac, razlog zbog cega se to desava nije samostalnost Kosova nego cinjenica da ti ljudi idu iz Srbije i Makedonije. Da nema Kosova kao zasebne drzave bilo bi ih mnogo vise.
Eto vam ih majku vam yebem... dabogda se usrecili sa njima, a vikali ste FREE KOSOVO! 99-te
@zajebant Neće nam je.bati majku kako ti veliš, to su naša muslimanska braća, oni će se prema nama ophoditi sa ljubavlju i poštovanjem i nježnošću. Stoga ih naš vrli rejs hefendija Serić poziva k nama u naše Sarajevo!
hehehehehe, e yeebace vam majku samo ih primite
A da li znaju oni da ih sve redom u Sarajevo poziva naš vrli rejs hefendija Serić? Niste morali u Brisel braćo, dođite u Sarajevo, za svakoga ima već po jedna đamija!
nas ima vec 2 miliona.
eto i mene.