Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa oni su njihova braca i panteri tj.partneri .
Napali su Irak, to se mene ne tice nisam iracanin. Napali su Afganistan, to se mene ne tice nisma afganistanac. Napali su Pakistan, to se mene ne tice nisam pakistanac. Napali su Iran, to se mene ne tice nisam iranac. A onda su napali MENE, sada me se tice, ali nema vise niko da se zauzme za mene. CIONISTI SIRE MRZNJU,NERED I SMUTNJU PO CITAVOM SVIJETU. BUDITE MUDRI I NE NASJEDAJTE NA NJIHOVU PROPAGANDU!
Eki sada Kahida napada, kad je vrag odnio šalu i penzioneri u Francuskoj traže da se skine glava Sarkoziju i onoj njegovoj dronfulji. Dobro će proći ako ne završe na giljotini.
kakva sinhronizovana kampanja sijanja straha - mislim sta su te tajne sluzbe cule vidjele saznale a da nisu uhapsile nikog za pokusaj teroristickog napada - cisto orkestrirano sijanje straha medju stanovnistvom koje je ionako razvucene pameti izmedju placanja poreza, izbornih i marketinskih trikova, radikalizacije prema strancima (posebno muslimanima - da ih se nakon svega pokusa istjerat iz evrope)
DOLAZI NAM NWO.Pocelo se sa strahom , pa vojno-policiskim vjezbama, pa zatvorima , pa cipovanjem ....sve za vasu sigurnost. ! Navikavajte se na NWO !