Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po svim saznanjima moje tajne sluzbe, kako unutrasnje i one vanjske. Saznao sam da se Al Qaida sprema da izvrsi bombaske napade na mene.. ...Ameri uceram vam hasima, gubite utjecaj u s.Africi i Arapskom svijetu, i sad dolazi Al Qaida. Garant k\'o sto ocima gledam, ima sad u narednih par dana da se Osama javi ili onaj njegov zamjenik Zakawi ili vec kako se zove. Hajmo slazte minuse.
Hehehe da je narod amerike slobodan sami bi zapalili Wal Street još prije onog prvog paketa od 700 milijardi dolara.
joj supljaka, mora da su oni pripremili napad pa sad lafo al qaida hoce ....a ustvari oni sve vrse napade sami na sebe i svaljuju na muslimanski svijet kako bi i dalje imali razloga da setaju po afganistanu i iraku i da kradu ulje.... ovako svake godine provale 2-3 suplje price \"al kaida bi mogla\" ...mogo bih i ja opljackati banku pa sta? al kaidau je amerika stovirla, i financijarala je tokom afg-rus rata....i dan danas to radi... samo sto koriste muslimane kao krivce .... ma mu vam masonsku eb emm
neka ti mudzahedini roknu nenu u paksu
gube uticaj u arapskom svijetu,,pa ovim dezinformacijama pokusavaju skrenuti javno mijenje
Je li to neka sala.