Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gle Sekjutirija, zna i on gdje da hvata :)
Sta je sekjutiri?
Nije on, već ona!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Al' ih safata osiguranje
i ja bi za sisu malo
Pitaj Bakira da se skine pa podudlaj njegovu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Fufice
Djevojke,ako zelite neka svoj prava,morate postupati na ovakav nacin :)
kako su dosadne :S
Ma one su za ovakve marifetluke više nego dobro plaćene...
kod mene kuci ste dobrodosle :D
Dobre sise. Vise ovakvih protesta treba.
Abortus treba biti izbor osobe koja je zatrudnjela i nikoga više. Ne bih volio da se dozvoli pobačaj kada se fetus već razvio i dobio organe, nego neka pobačaj bude dozvoljen isključivo u prvih par mjeseci (po mogućnosti što ranije), kada u stomaku praktički još uvijek nema "ničega". Najlakše je reći - zabranite abortus. A da li se tebi desi i uništi ti se budućnost, drukčije bi razmišljao.
komentari su ti super!!!! mensečini da si jedan isti takav lik!
"Ruiz-Gallardon protivi se tome da abortus bude dozvoljen bez ikakvih ograničenja do 14 sedmice trudnoće i želi da bude odobren samo pod određenim uslovima, radi zaštite zdravlja majke i fetusa." LOL abortus radi zdravlja fetusa....aj dobro nije bas verovati prevodu klixa...da odmah ne napadam gosin ministra
Ubiti na licu mjestA.
Meme za izvoza :)
Ovaj na drugoj slici je nateže iza stuba.
Ovaj FEMEN je jedna od najbolje insceniranih farsi. Nedavno je snimljen dokumentarac o ovoj grupi zenskih aktivistica, iza koje stoji - jedan muskarac/Ukrajinac!! Koji djevojke ne samo da selektira po izgledu/atraktivnosti, vec i odlucuje sta ce i kada uraditi/reci, te ih nekada i fizicki zlostavlja i ucjenjuje, kao mnogi drugi protiv koje onda ova grupa javno istupa... Farsa.
*came here for boobs, stayed for boobs*...
fina sisa..:D
po 15 godina zatvora po bilo kojoj osnovi i bit ce zadnje koje to rade