Vođa Ku Klux Klana prijeti
0
Ako Obama pobijedi slijedi "rasni rat"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nuke KKK!!!
VOZUCA - nisu evropljani DOSLI i vidjeli lijepu prirodu, nego je Evropa deportovala svoje kriminalce, zlocince i izrode u Ameriku u izgnanstvo da se ocisti malo od svakojakih spodoba One ko malo lakse lopove, kradljivce i sl su deportovali u Ameriku a onaj olos, mamoubice, djecoubice, silovatelje i sl su slali u Australiju....
KU KLUX KLAN Pa šta reći o gamadiji koja krije lice iza kapuljača OBAMA Nisam siguran da će doživjeti kraj mandata upravo zbog te njihove /AMERIČKE/ demokratije ,daleko joj kuća od moje.
eeee neka su se pokrili carsafima da ih nemoramo gledati..... a fakat po izjavama i ponasanju podsjecaju na ravnogorsku djubrad
Ovi KKK imaju slicnosti sa GeNOCIDASIMA iz nase Bosne i septicke Smrdije jer se i jednii drugi kriju iza maski sjetimo se barikada kad su se nase komsije krile ispod carapa na glavama da im lice ne prepoznamo jer bi da sakriju svoj usrani obraz a i ovi to cine jer su im susjedi te koje zele unistiti a koje su doveli kao robove iz Afrike asada bi da ih se rijese .Ideologija je ista ko kod genocidasa samo sto je Amrika pravna drzava pa ce ovi mskriani bolesnici ostati da zive u voim vrecema jos dugo dok latini,azijci,crnci i arapi ne budu vecina onda ce se sve vise morati navikavati da im predsjednik bude druge rase i boje koze.Bijelkinje vodaju cuke i bijeli pederi se zene medjusobno dog druge rase radajju dijecu i to ce unistiti Ameriku prije bilo cega.
E vala je pobjedio, sad ste ga jebali u ledja zesce.
@Belaj Boy 04.11.2008. u 17:27 i ti seresh ko foka (Seal)... prekini srati ...svoju inferiornost i frustracije lijeci drugdje...u krevetu... s zenskom, muskom ili kakvim hajvanom...svejedno je.... pomoci ce ti.... gara 12%, blijedih 5-6 puta vishe...i polu goaro pobjedjuje...to je demokratija.... samo... njihov predsjednik je ikebana...
@vozuca 04.11.2008. u 13:01 Majmune, kretenu, idiote, imbecilu...mrsh odavle, njesi si ti hodavle....idi, nalozi shpare i hugrij se hdobro.
Cuuuuj \"CELIJE\"-jebote koji su to TERORISTI
Ovaj kurac more pricati sto hoce a on zna dobro ko je u USA bog i batina nisu ovo 50te i 60te vise kume moj. Garo jedva ceka da ovakvi krenu, ja bi mu preporuci da se usuti. Stara poslovica ima neboj se ti onog psa sto laje vec ong sto rezi. On moze lajati kolko hoce a kad mu garo iskezi svoje grilove bjezat ce on u planinu.
ima i kod nas cetnika i ustasa pa nema \"ku klux klana\"...
Ja glupog texta boze moj, prvo KKK je jako minorna organizacija u USA cije clanstvo se mjeri na par hiljada ljudi, sada ako pogledate da USA ima 350 mil. vidjetcete koliki je njihov uticaj. Ovaj portal prenosi toliko idiotskih vijesti da je to za ne povjerovati, neki dan Seal i Heidi Klum ce napustiti Ameriku ako Obama pobijedi, danas ovi ce zapaliiti Obamu ako pobijedi, sve o nekim likovima ciji uticaj na javno mijenje u Americi se mjeri milimikronima. Jedno je sigurno, ovo ce biti veoma interesantni izbori, ako ne i najinteresantniji u istoriji USA. I ne zavaravajte se, ko god da bude predsjednik nece promijeniti nista radikalno, u pitanju su samo nijanse. Amerika svoje interese i strategiju planira za 50tak godina unaprijed.
@Vozuca, Demokratija je kad jedan crnac kao sto je Obama moze da dogura ovdje gdje jeste. To sto pricaju glupani kao sto su KKK ne znaci da nema demokratije. Uvijek i svuda ce biti tih ekstremnih grupica koje samo traze probleme. Ja iskreno mislim da ako Obama pobjedi na izborima, sto cemo vidjeti u narednih 24 sata, u Americi postoji 100% demokratija. ... kad bolje razmislim, ti nemas pojma o cemu ja pricam i siguran sam da bi imao problema da nadjes SAD na karti svijeta.
ja mislim da mnogi citaoci neznaju kako je nastala amerika,jednostavno dosli evropljani te vidili lijepu prirodu i prirodna bogatstva te su pobili indijance koji danas zive u rezervatima,pa su iz afrike doveli crnce da him budu robovi itd gdje je ta demokratija gdje se narod mrzi po boji koze,pa i ti bjelci su tu stranci ako hocemo pravdu onda neka bjelci odu u evropu a neka crnci za afriku te neka opet ostave zemlju indijancima vjerujem da bi to bila zemlja sa najmanjim zagadjenjem jer nebi indijanac vozijo auto od 1000 ps i koji trosi 25litara benzina itdkao sto to rade bjelci.amerikanci su najveci zlocinci na ovom svijetu odnosno evropljani oni kroje gace svima nama mamu him jebem.
Ovo su vijesti tipicne za internet. Prevedi i ne provjeravaj nista, jer ako je The Sun to objavio (novina gora od avaza i exspresa zajedno), onda mora da je tacno. Ista stvar je i sa vijesću sa Dnevnik.hr. oni preuzeli od Esquirea koji je ista tračerska novina kao i The Sun.. Samo nek je ekskluzivno, senzacionalno i bombastično, a to što su činjenice i istina stavljeni u drugi plan, manje je bitno. Samo nek se kupuje i nek se čita.