Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamolio bi nase drage bosance-hercegovce i hrvate da ostanu dosljedni sebe! europa zna vrlo dobro ko su srbi i sta su uradili (ali ne smijemo sve trpati u isti kos!) znaci nema vise generaliziranja- tito je mrtav! sam moze da prica svako za sebe a ne u ime naroda i vjerske pripadnosti! prosla su ta vremena, probudite se! a sto se tice politike europske unije....hm.....pa to je samo moderni fasizam i nista vise....a srbija im je vazna isto koliko i hrvatska i bosna i hercegovina....tu nema nista njima zanimjivo tako da prekinite s ovim glupim prepucavanjima! ovaj je cetnik, ovaj balija , ovaj ustasa itd....ma jesmo li mi normalni!? to su sve sranja! budi to sto jesi i prestani se sakrivati iza raznoraznih skupina! Veliki pozdrav normalnim ljudima!
Ma vi ste ga Bosnjaci najvise popusili od svih . Pogledajte istini u oci pa priznajte . Zato i jeste tako puni mrznje i gnijeva prema svima ostalim . A sami ste krivi , ne krivite druge . Citam ovdje sta pisete , to granici sa ludilom . Ajd nek vam je Bog na pomoci da nadjete pravi put .
Ne zaboravite da vise od milion Bosnjaka u dijaspori mashe pasoshima zemalja EU, SAD-a, Australije..., a ccino mi se da im vize nisu prijeko potrebne. Shta to znacci? Znacci, da svaki Bosnjak iz BiH moze posjetiti bilo koju zemlju u EU, SAD-u, Australiju ... kad god to pozeli.
još jedna stvar... isto ko da nas zanima budućnost Islanda u EU :D a isto ko da o tome jedan slovenac odlučuje... Island ce biti u EU kada Dojčland to bude poželjela - isto važi i za tvoj \"Zapadni Balkan\"... tako da, prešaltaj se na Kosovo - ovdje si dosadio i Bogu i narodu sa tvojim izajavama. A Kosovo je još dalje od Brisela, tako da će i tvoje dnevnice koje ti se plaćaju da ovdje pričaš gluposti biti mnogo veće i € će da se gomilaju...
Nedajte srbadiji u EU, to su genocidasi i teroristi koji su opasni po europsku zajednicu. SRBE NA VRBE
Jelko Kacin je osoba koja duboko pati od autizma. Baš me zanima kakvu korist imaju Evropljani od njegovih silnih putovanja i držanja predavanja o \"ZAPADNOM BALKANU\" tj. (mlaćenja prdimahovine) ? O kojem ti balkanu pričaš čovječe ? Izgubio si se u svoj svojoj umišljenosti i predstavljanju lažne slike o nekoj \"čvrstoj\" EU. Je li stvarno misliš da mi ne znamo to što ti imaš da kažeš :) Bogati, pun nam te qrc isto k\'o što nam je pun qrc i Dodika i Silajdzica, Tihica, Lagumdzija i ostalih kretena koji za svih ovih silnih godina nisu učinili apsolutno NIŠTA. Vi kreteni iz EU to sve nijemo posmatrate (jer ste proizveli svih njih skupa) kako bi ovdje napravili robove koji će da služe po vašim kafićima i rade za džabaluka u \"demokratskoj\" evropi... smiješno čovječe - slovenac došo da nama priča bajke neke... Bože sačuvaj. btw. slušo sam jedno tvoje predavanje na pravnom fakultetu - tad nisam, ali sad bi ti reko da ubuduce zaobilaziš našu zemlju u širokom luku. fakn slovenjec
Za umrijeti od smijeha je kako su hrvati i srbi spali jedni na druge :))) to nam dovoljno govori koliko su popularna ova dva naroda u Evropi ;)
Nema njima Eu nego pravac Anadolija , ma koliko oni guze davali . Vidis da samo njima ni vize nece da ukinu . Yebu ih gdje stignu .
Musliman znas kad je necega inflacija onda je bezvrijedno - danas imamo inflaciju muslimana pa ih nitko ne zeli. Nisu zanimljivi, ima ih na svakom koraku - pale zastave i psuju a onda bi dali guze i svega samo da se docepaju eu ;-))
Ko ti je kriv sto si musliman pa te svi hebu ?
Meni nije jasno zasto se daje tolika paznja izjavama ove budaletine . On je pravi attention seeker sto se kaze . Veze sa zivotom nema .U normalnim zemljama ovakvim hablecinama ne pridaju nikakvu vaznost.
za bih nema precice, za HB i RS ima jer pripadaju EU ;-)) 24% je tatarstan !
slabo ste ocistili njih vise za 200.000 nego sto je bilo prije rata !!!
Nažalost, postoji prečica za Srbiju.
jelko kacin - iskompleksirani slovenac : BABO MI JE BOSANAC , sa \"zapadnog balkana\"