Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Grčka izađe, ja predlažem da i mi isto izađemo.
mi volimo ulazit, nikad izlazit
Jooooj retardiranih politicara. Krive Njemacku za to sto su raspikuce uzasne -_-
..jel.de...dok ste se izležavali i primali guzovače plate veće nego u njemačkoj, a danas bosanac nije ni svjestan da grčki penzioner ima veću penziju nego njemački penzioner... a od čega...sve od euro fondova i kredita...nešto poput bosne što svojim dijeli plate iz kredita a ne iz privrede! svi im na budzetu, pojeli popili, hodali guzice vidile puta šopirli se...i sad neko treba dda ti oprosti dug pa je.bote to isto odem u restoran i tražim od gazde da me hrani i mene i porodicu 10 godina đabalesku!
MOLIM BOGA DA TAKO BUDE, MOLIM BOGA DA BOSNA I HERCEGOVINA NE DOŽIVI ULAZAK U EVROPSKU UNIJU ODNOSNO DA SE DOK BI EVENTUALNO BIH TREBALA BITI PRIMLJENA (ZA 30 GODINA) TA UNIJA I RASPADNE. JEDNOSTAVNO OVO IZ RAZLOGA ŠTO MOJA MALENKOST ZA MALE ZEMLJICE ALA NAŠA NE VIDI NIŠTA DOBRO ČLANSTVOM U EU. U EVROPSKOJ UNIJI UŽIVAJU SAMO NIJEMCI, FRANCUZI, I JOŠ MOŽDA 2 DO 3 DRŽAVE OSTALE SAMO EU ISKORIŠTAVA NA VRLO PERFIDAN NAČIN, POSTAVLJA TAKVE USLOVE KOJE TREBA SAMO DA DOKRAJČE JADNOG IZMUČENOG BOSANCA A EU NA LUKAV NAČIN KUPI KAJMAK. UBIJEĐENA SAM DA ZA NAŠU ZEMLJU NEMA SREĆE U EU. NA ŽALOST JA BI VOLJELA DA MOGU ZAKLJUČITI DRUGAČIJE.
Jeste, u Sloveniji koja je jos manja od BiH , je deset puta gore nego kod nas, i u Hrvatskoj isto tako...
Ovo je negativno i za BiH prije svega zbog vezanosti naše marke za euro.
yebali i Grčka i Španija i Italija, da su nas primili mi nikad nebi izlazili
...jer dasu nas primili izasli bi svi
Ma pogurace ih babin sin sa guznim haverom covom a ako treba uletice i dodo :):))
Zato ćemo mi spasiti EU :D
teta merkelica će vas tek tako pustiti iz eu. aihihihihhi.
Hrvati nisu nista privilegovaniji u EU .. Ista vas sudbina ceka kad-tad :)
ahiihhihihi. tek je ušla hr u europu, polako.
Iskreno po meni koliko je dobro da udjemo u EU toliko i nije