Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato je sky srpska najbezbjedniji avioprevoznik na svijetu! Nema nijedan avion...
Sve ono što mi je u životu potrebno, ja obiđem s autom! Blizu mi je sarajevo i bograd, a takođe i budva, dubrovnik, banja luka, zagreb.... Ja još nikad nisam sjeo u avion!
To neki kompleksi pa se u svakom top komentaru spominju srbi??
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Tuga...R.I.P. za sve ljude poginule u avionskim nesrecama ove godine...i sramota za sve ljude koji se rugaju tome..samo pomislite na clanove porodica poginulih...
MH370 , MD-83 , koji avion je sljedeći ._. ?
Ovo postalo u modi izgleda....
Sta je ovo, prvo onaj nestao, pa prije par dana oborili neduzan avion, pa neku vecer u Tajvanu se srusi jedan, sad nestade ovaj iznad Sahare... covjek nemoze biti pametan.
Al bi mogao biti pismen. Riječca "ne" se uvijek pise odvojeno od glagola, uvijek.
ja vise ne idem avionom. sto nije tesko, nisam ni do sad.
testiraju tehnologiju za radare, zna se ko netrebati diploma da skontas,patent posjeduje Rothschild najvece zlo danasnjice,naravno sa obamom,busom,natanjahuom i jonh kerrijem itd..prvi avion koji je nestao je preusmjeren u americku vojnu bazu diego garcia,gdje mu se gubi trag..pojavit ce se i ovaj negdje budite sigurni,u kakvom stanju ili obmani ostaje da se vidi..sva 3 imaju itekako veze i povezani su dogadaji..istrazite malo i necete vjerovati do kakvih cete saznanja doci koja itekako imaju smisla? open your eyes,feed your mind?
Cudi me da te vec nisu isprozivali da si bolesnik, teoreticar zavjera, da gledas u kasike itd. Ja dijelim donekle tvoje misljenje, a siguran sam da je sve savrseno isplanirano do najsitnijih detalja. Ponekad razmisljam da se igraju sa nama, da vide koliko smo plitki i glupi, pa da znaju limite sta mogu da urade a da prodju bez bitnih poslijedica. I na karaju, ako mene pitas za misljenje o svemu, reci cu ti, da bi najbolje bilo da se ovaj svijet vec jednom pretvori u prah i pepeo. Toliko nesrece, nepravde, krvi, zla, licemjerja, tuge i beznadja, ne treba da zivi nigdje.
nisu jos i nadam se da nece,jer pocinju svatati da nista nije slucajno i uvijek dolazi sa iste strane, samo formula drugacija..naravno da se igraju sa nama,jer su nas zaokupili raznim tehnologijama,da smo zaboravili od cega smo i kakve osjecaje gajimo,ubijaju pomalo osjecanja,humanost,brigu za nekoga i ljubav prema nekome..nisam neki vjernik niti propagiram da neko vjeruje u ono sto napisem,to je jednostavno tako,samo ako se imalo prati sljed dogadaja sve se poslozi lijepo..netreba nikome dati da te gazi i uvjerava u neke lazi, time vrijeda nasu inteligenciju i nas same..sve dode na svoje samo treba vremena,svako ce da ispasta za ono sto uradi..neka svijeta i ljudi doci ce bolje vrijeme,ali treba se i boriti pa makar i na ovaj nacin,pisanjem,upozoravanjem i misljenjem to nam nemogu oduzeti..ja sam samo obican momak koji ima potrebu da kaze kako stvari stoje,a ne kako su me ucili u skoli jer mislim da nisu bas govorili istinu..hvala ti najljepsa na podrsci ali zaista..sve najbolje?
neka ja ću autobusom.
@lilymilly "Advokat hahahahahahaha zato vas ljudskog otpada iskopavaju jos 100 godina iz septicki jama hahahahahahaha" bravo eto kakvi ste vi srbi. dovoljno si rekla, ne morass vise ni rijeci reci
trebali su preusmjeriti let na Dodikove aerodrome na Sokocu i u Trebinju
nestao aviJon, a ja mrtav hladan.
Opet se pilot napusio kreka.
Sad ce se svi vozati zeljeznicama FBiH i RS
ili je zeus ili neko drugi provalio kako da putem satelita srusi sistem za navigaciju aviona i signal
Ovo se neko za*ebava s avionima :O
ALTOBUS I NISTA DRUGO VISE