Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAŠTO AMERIKA SMIJE DA KORISTI NUKLEARNU ENERGIJU IRAN NE SMIJE ? IRAN IMA 100 PUTA VIŠE NAFTE OD AMERIKE I AKO IRAN DOVOLJNO DOSTA RAZVIJE I NUKLEARNU ENERIJU POSTAT CE NAJBOGATIJA DRŽAVA ŠTO SE ENERGIJE TIĆE ..... BOŽE JEDINI ZAŠTITI POŠTENI NAROD KOJI ŽELI NORMALNO DA ŽIVI KOJI NIKOGA NE NAPADA ....
@ampak haj ne baljezgaj! da imalo blage veze imas znao bi da oko 70% iracana je siita.
putopisac.com
bravo majstore! treba ti dati orden \"Ilije Garasanina\". to sto on nije uspio za 100 godina, vi ste napravili za 15-tak.
:O :O Ne mogu da vjerujem kakve se gluposti pisu. cuj od Amerike zavisi opstanak muslimana ovdje... ccc Cuj sije najveci neprijatelji sunija.. da znate da cete biti odgovorni pred Bogom za takve tvrdnje,,sta ako nisu tacne a napadate na muslimane ccc
Jedini im je spas da i naprave nuklearku... Kad je budu imali, tek tad ce Irance ostaviti na miru...
Vidjeces Nedzade posle izbora,ovaj je i previse odradijo,Iran ce sledeci presednik,tako ce ici u krug dok god ima Muslimana...
moj ahmede i neđade, imaš li ti nekog pouzdanijeg svjedoka nego što je bog?
@podsjeca i u tome se ne razlikuje ni od jednog drugog vladara na svijetu
podsjeca me na jednog ovdasnjeg politicara koji je iz sigurnosti sefa narodne banke pozivao narod da istraje u borbi
@ampache sve je to zbog toga sto smo se medjusobno podijelili. Zato ponavljam: NE DIJELI NAS !
Najveći neprijatelj osunećenim sunitima je saudiska firaunska banda predvođena sa glavnim hajdukom kraljem. čuj kralj. saudiska firaunčad će padati zajedno sa svojim gospodarima, amerima jer su vezani pupčanom vrpcom. Napravili ih Britanci a štite ih Ameri, ko što reče onaj hudi Gadafi jednom.
@Boo To ti je moj jarane zato sto ovdje ljudi pisu od srca jer znaju da je Iran ni kriv ni duzan a prijeti mu se. real politika je nesto drugo. mozda je bolje da i kod Iranaca i kod Amerikanaca zagovaramo mir. Sta ti mislis o tome ?
E moj brko završićeš brzo i ti kao i Husein, Bin Laden i ostali teroristi!!!
Zašto se mi (Bošnjaci) stalno svrstavamo uz Iran ili neku drugu, Amerikancima mrsku, zemlju? Svaka čast onima što (misle) da brane islam na ovom području, ali nama treba da bude jasno da je bez američke podrške opstanak muslimana u BiH upitan. Vidite kako je Hillary rekla da će uvijek biti uz Kosovo. To je zato što su Albanci potpuno jasni u svojim stavovima. Napravili su bistu Clintonu, mašu američkim zastavama... Mi kao da namjerno zaboravljamo da bi bez američkog bombardovanja Goražde i Cazinska krajina bile još 2 Srebrenice. Znam da nam nisu pomogli odmah, ali dobro je i nakon 3,5 godine. Nama bi bolje bilo da pitamo Amerikance treba li im pomoći da bombardujemo Iran, Afganistan, nego da se brinemo za Gadafije i ostale koji nam nisu ni paket poslali kad je bilo najteže. Nama u interesu treba biti opstanak muslimana ovdje, a ne hoće li Ahmedinedžad biti na vlasti ili ne.
@ampak ne dijeli nas. nas neprijatelj je zajednicki
@Pitare Ahmo ne zeli praviti atomsku. On zeli koristiti atomsku energiju za pravljenje struje. Logično